2777
2789
عنوان

حذف اسم همسر از شناسنامه بعد از طلاق

10451 بازدید | 33 پست

من تازه چند روز قانونی از نامزدم جدا شدم هنوز اقدام نکردم برای تعویض شناسنامه ....باکره هستم ولی شنیدم که حتی اگه اسمش از شناسنامم حذف شه تو توضیحات شناسنامه درج میشه که قبلا عقد بودم حقیقت داره؟؟؟خیلی سردرگمم لطفا راهنماییم کنید

تاریخ شروع98/10/27 

دیگه اسم طلاقم اشکمو در میاره....💔😔

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اصرار دارید کلا پاک بشه حتی از توضیحات، مگه به همسر بعدی نمیخواید بگید

از ثبت احوال میشه استعلام گرفت سابقه ی ازدواجو حتی اگه پاک بشه

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

ن عزیزم من بودم چون باکره بودم شناسنامم کلا عوص شد 

وهیچی هم توش نوشته نبود مثل شناسنامه ی فردعادی

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  
اگر آقایون ارتباط نداشته باشن چی حذف میشه؟

مال اقایون در هر صورت پاک میشه به رابطه ربطی نداره.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

خواهر شوهر من دوران عقدش طلاق گرفت باکره بود اسم شوهرش واز شناسنامش حذف نکردن حتی رفت از دادگاه نامه بگیره که حذفش کنن لهش نامه ندادن گفتن باید مجددازدواج کنی بعد اسم نفر اول ومیتونی حذف کنی