2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست
اینطوری که تو استرس داری بمنم استرس وارد شد و دارم دعا میکنم تندو تند اگه خدا قبولم داشته باشه😍😍😍 ...

انقد ک مهربونی و دلت پاکت مطمئنم خدا قبولت داره

میگم دوستم تخمدانام تیر میکشن ک ب سمت رونم میکشه...سمت چپم بیشتر.مال چیه

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
انقد ک مهربونی و دلت پاکت مطمئنم خدا قبولت داره میگم دوستم تخمدانام تیر میکشن ک ب سمت رونم میکشه... ...

فدات بشممم....منکه علائمی نداشتم ولی بعضیا همچین دردایی داشتن و علائم بارداری بوده

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فدات بشممم....منکه علائمی نداشتم ولی بعضیا همچین دردایی داشتن و علائم بارداری بوده

دیگ میخوام استرس نداسته باشم و تا شنبخ صبر کنم.الهی فداتشم ک باهام همدردی کردی خیلی دلم گرم شد 

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
دیگ میخوام استرس نداسته باشم و تا شنبخ صبر کنم.الهی فداتشم ک باهام همدردی کردی خیلی دلم گرم شد 

قربونت دوست خوبم ...اصلا دیگه فکرشو نکن و انرژی مثبت به خودت بده ...خواهش میکنم گلم 😍😘شب خوبی داشته باشی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
قربونت دوست خوبم ...اصلا دیگه فکرشو نکن و انرژی مثبت به خودت بده ...خواهش میکنم گلم 😍😘شب خوبی داشت ...

فداتشم شماهم شب خوبی داشته باشی😘😍😍