sabajoni مدیر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 عنوان عکس | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست بچه ها میگم بی بی چک ک مرض نداره الکی خود بخود هاله بندازه...حتما ی هرمونی هست دیگ.مگ نه?.. دیدین منفی بوده باشه و هاله انداخته باشه اوتم واضح و صورتی وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘 1397/09/02 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 اینطوری که تو استرس داری بمنم استرس وارد شد و دارم دعا میکنم تندو تند اگه خدا قبولم داشته باشه😍😍😍 ... انقد ک مهربونی و دلت پاکت مطمئنم خدا قبولت دارهمیگم دوستم تخمدانام تیر میکشن ک ب سمت رونم میکشه...سمت چپم بیشتر.مال چیه وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
tamana70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 23123 انقد ک مهربونی و دلت پاکت مطمئنم خدا قبولت داره میگم دوستم تخمدانام تیر میکشن ک ب سمت رونم میکشه... ... فدات بشممم....منکه علائمی نداشتم ولی بعضیا همچین دردایی داشتن و علائم بارداری بوده هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 فدات بشممم....منکه علائمی نداشتم ولی بعضیا همچین دردایی داشتن و علائم بارداری بوده دیگ میخوام استرس نداسته باشم و تا شنبخ صبر کنم.الهی فداتشم ک باهام همدردی کردی خیلی دلم گرم شد وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
tamana70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 23123 دیگ میخوام استرس نداسته باشم و تا شنبخ صبر کنم.الهی فداتشم ک باهام همدردی کردی خیلی دلم گرم شد قربونت دوست خوبم ...اصلا دیگه فکرشو نکن و انرژی مثبت به خودت بده ...خواهش میکنم گلم 😍😘شب خوبی داشته باشی هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 قربونت دوست خوبم ...اصلا دیگه فکرشو نکن و انرژی مثبت به خودت بده ...خواهش میکنم گلم 😍😘شب خوبی داشت ... فداتشم شماهم شب خوبی داشته باشی😘😍😍 وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘