2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست
اینطوری که تو استرس داری بمنم استرس وارد شد و دارم دعا میکنم تندو تند اگه خدا قبولم داشته باشه😍😍😍 ...

انقد ک مهربونی و دلت پاکت مطمئنم خدا قبولت داره

میگم دوستم تخمدانام تیر میکشن ک ب سمت رونم میکشه...سمت چپم بیشتر.مال چیه

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
انقد ک مهربونی و دلت پاکت مطمئنم خدا قبولت داره میگم دوستم تخمدانام تیر میکشن ک ب سمت رونم میکشه... ...

فدات بشممم....منکه علائمی نداشتم ولی بعضیا همچین دردایی داشتن و علائم بارداری بوده

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشممم....منکه علائمی نداشتم ولی بعضیا همچین دردایی داشتن و علائم بارداری بوده

دیگ میخوام استرس نداسته باشم و تا شنبخ صبر کنم.الهی فداتشم ک باهام همدردی کردی خیلی دلم گرم شد 

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
دیگ میخوام استرس نداسته باشم و تا شنبخ صبر کنم.الهی فداتشم ک باهام همدردی کردی خیلی دلم گرم شد 

قربونت دوست خوبم ...اصلا دیگه فکرشو نکن و انرژی مثبت به خودت بده ...خواهش میکنم گلم 😍😘شب خوبی داشته باشی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
قربونت دوست خوبم ...اصلا دیگه فکرشو نکن و انرژی مثبت به خودت بده ...خواهش میکنم گلم 😍😘شب خوبی داشت ...

فداتشم شماهم شب خوبی داشته باشی😘😍😍