الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله چرا نری اصلا خوشم نمیاد از اون زنو شوهرایی که بیخودی به هم چسبیدنو تنهایی جایی نمیرن خوب یه دورهمی خانوادگیه شوهرت نمیاد دلیل نمیشه تو هم خونه نشین بشی جای بدی هم که نمیری
به نطر من نه..مردا به غرورشون بر میخوره حتی اگه به زبون نیارن
به غرورش میخواد برنخوره پاشه با زنش بره! طرف به هر دلیلی نمیخواد بره تکلیف زنش که دوس داره با خانواده اش باشه چیه؟ اتفاقا اون زنو شوهرایی که با احترام و دوستی متقابل آزادی عمل و محدودیت ندارن خیلی موفق تر از اونایین که بعد ازدواج فکر کردن مالک همدیگه شدن تو نفس کشیدن همم نظر میدن
من شوهر ندارم.. ولی خواهرمم که عقده اصلا بدون شوهرش جایی نمیره.. مامانمم که هیچوقت بدون بابام جایی نرفت..
منم اگه متاهل بودم ترجیح میدادم روز تعطیلو کنار همسرم باشم...
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
آخه میگه تو دوس داری برو من حال ندارم میخوام فیلم ببینم
ی بار بری ممکنه براش عادی بشه و ازین به بعد بگه خودت برو... من جات بودم میشستم کنارش فیلم میدیدم...
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑