2777
2789
عنوان

حسادت دوستان

81 بازدید | 5 پست

بچه ها یه دغدغه بزرگ دارم از نوجوانی تا الان هر دوست صمیمی که داشتم به من حسادت میکرد از جون براشون مایه میزاشتم تو غماشون گریه میکردم همیشه هواشونو داشتم ولی اونا همیشه با یک کاری ثابت میکردن که خیلی حسادت میکنن،چرا اینجوریه اخه😔💔 

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

به چی حسادت میکردن؟؟؟

ببخش عزیزم ولی بعضیا همش فکر میکنن بقیه بهشون حسادت میکنن در صورتی که شاید مشکل جای دیگه باشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم اشن دیگه دوستای صمیمیم هم اینجوری شدن من امسال دیگه باهاش قطع ارتباط کردم.

خیلی تنهام خیلییییی 😢

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...

از کجا میفهمین یکی داره بهتون حسودی میکنه؟

چرا من هیچ وقت حس نکردم کسی بهم حسودی میکنه!!!

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

میدونی چطور احساس میکنم : مثلا دوستم جلوی خودم خیلی تعریف موقعیتمو میکنه ولی میره پشت سرم حرف میزنه میگه این اصلا موفق نیستو این حرفا (برای خراب کردن ذهنیت بقیه روی من) 

خیلی برام پیش اومده نمیتونم اینجا جا بدم مثلا یه پسرو دوست داشتم دوست صمیمیم ازش بد گفت که خوب نیست ازش جدا شو بدردت نمیخوره بعد ازینکه با کسی دیگه ازدواج کردم دوستم مدتی بعد با دوست پسرم دوست شد و ازدواج کرد 

یا یبار یه رشته ای خوشم اومد خواستم بخونم گفت نرو فلانه بهمانه بعد یه مدت خودش رفت تو اون رشته 

چی بگم خیلی زیاده😣

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت