2777
2789
عنوان

خانوما میشه بگید برای بخت گشایی یه دختر همه چی تموم چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6489 بازدید | 38 پست
 با یه اقایی برای ازدواج اشنا شدم بعد از ۱ماه گفت همه چی‌ خوبه ها ولی نمیدونم چرا احساسی ندار ...

من فکر میکنم مهارتت توی جذب طرف مقابل ضعیفه یا بیش از حد معمولی و ساده هستی باید نقاط منحصر به فردتو بیشتر تقویت کنی 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
سوره طاها رو روی آب میخونی یه تا چهارشنبه پشت هم و بعد از چهارشنبه آخر یه دونه یکشنبه غسل میکنی به ن ...

یه تا چهارشنبه ینی چی؟😕

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوره طاها رو روی آب میخونی یه تا چهارشنبه پشت هم و بعد از چهارشنبه آخر یه دونه یکشنبه غسل میکنی به ن ...

خیلی خنده دار بود مردم دارند تو مریخ و فضا فلافلی میزنن ایرانیا گیره چه خرافاتیند

ببخشید می خواستم بنویسم سه تا چهارشنبه پشت سر هم .

یعنی سه هفته هر هفته م فقط چهارشنبه ها؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

مثلا خیلیارو دیدم که قیافه خوبی ندارن ولی بسیار بسیار خوش تیپ هستن یا اینکه وقتی حرف میزنی جذب طرف میشی چون حرفی برای گفتن داره اگاهیش بالاس تگ زمینه ها مختلف یا موضوعات روز یه کسایی رو هم دیدم که واقعا بخودشون اهیمت میدن میرسن به پوست به هیکل و.... این چیزا نیروی جذب انرژی مثبت کائنات هم بیشتر میکنه  و کمکت میکنه انرژی مثبت به اطرافت بدی 

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
خیلی خنده دار بود مردم دارند تو مریخ و فضا فلافلی میزنن ایرانیا گیره چه خرافاتیند

خرافات  نیست خیلی ها برا ازدواجشون مشکل دارند تو اجتماع هم هستن ولی باز خواستگار ندارن یا وسطای کار نمیشه ، همیشه که عیب از طرف نیست ، در مورد سحر و جادو چیزی نشنیدی ، یا بستن بخت ، یکی از دوستام هر چی خواستگار براش میاد نمیشه رفت براش سرکتاب باز کردن بهش گفتن یکی از خواستگار ات رو که رد کرده بودی بدجور دلش شکسته مادره هم رفته پیش کسی که بختت رو ببنده و طرف بدجور بسته .

سلین خیلی جدی هستی ؟ 

بقول شوهرم وقتی وارده یه موضوعی میشم حتی کوبیدن میخ حواسم ششیش دونگ جمع اون میخ اس خخخخ اما درکل یه شخصیت عصبی شوخ طبع دارم

لطفا لایکم نکنید ممنونم