2777
2789
عنوان

تعجب از قیمتها

331 بازدید | 32 پست

بچه ها ما یه خونه کوچیک قبل عید فروختیم متری ۴۲۰۰ تویه محل معمولی تو مرکز شهر نزدیک میدون ازادی تهران صبح کد پستیشو زدم تو یه سایتی به اسم کلید اخرین قیمتهارو میاره زد ۷ و خورده ای شوک شدم یعنی ما فروختیم ۳۵۳ الان نوشته بود ۶۰۰ و خورده ای حالا درسته ما فوری یه خونه کرج خریدیم اونم گرون شده ولی یعنی چی ۷ تومن واسه میدون ازادی سرم داره میترکه این چه قیمتهایه آخه 

شهر هرته دیگه 

یه عده هر روز خوشبخت تر از دیروز 

یه عدم بدبخت تر از دیروز 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه؟ما هفته پیش رفتیم بازار روز یکم میوه و سبزی و صیفی خریدیم  امروز صبح خداشاهده تقریبا همونا رو خریدیم با پنجاه درصد افزایش قیمت !!!!!!!!اون پنج شنبه تا این پنج شنبه😐😐😐😐😐فیش صندوقشم موجوده

حال متکلم از کلامش پیداست

یعنی انقدر حرص خوردم که نگو اونی که از ما خرید یه ادم فوف العاده کم شعورو بی لیاقتی بود الان ۳۰۰ ملیون بیخودی سود کرده 

بعد ما که رفتیم کرج خونه پیش خرید کردیم سه ماه میگشتیم هم سود کردیم ولی اون راحت ما با زحمت 

دوقلم دارو دیشب خریدم هفتاد قبلاً بیست و پنج می‌گرفتم😥

اره بخدا 

حالا این خونه ای که رهن کردیم الان هستیم رو هم زدم تو کلید اخه فیمت رهن و اجاره رو هم میاره پارسال ما ۲۰۰ گرفتیم زده بود قیمت رهنش ۳۶۰ تومنه الان شوک شدم 

خونه؟ما هفته پیش رفتیم بازار روز یکم میوه و سبزی و صیفی خریدیم  امروز صبح خداشاهده تقریبا همونا ...

ببین من یه کابینت مخصوص داشتم پر از شکلات و تنقلات و پاستیل همه خارجی میرفتم مروی سیصد چهارصد خرید میکردم تا مدتها پر بود چندماهه شیرین عسل و بیسکویت مادرو اینا میخرم دیگه

یه ماه پیشم درشو باز کردم یه ویفر ایرانی و یه باستیل ایرانی توش بود فقط 

جالبه همه چیز هر روز داره گرونتر میشه تا عید تورم شدیدی میگن تو راهه بعد قیمت دلار و‌سکه رو به زور م ...

اصلا من هر چی میگردم قیمت دلارو میدا نمیکنم چنده الان ؟