2777
2789
عنوان

خانومایی که دوبار حامله شدن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 43 پست
سه بار حامله شدم هر سه بار فرق داشت

میشه فرقاشو بگی ینی جوری بود ک فکر کنی بارداری یا مثلا اولی قبلش حالت بد بود ولی دومی بدون علایم؟؟

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
فرقشو بم میگی؟؟؟

سر اولی حالت تهوع نداشتم سر دومی بشدت داشتم 

سر اولی غذاهای پختنی عاشقش بودم سر دومی دلم فقط حاضری میخواست 

سر اولی بیحال ‌و همش خواب و تنبل

سر دومی انقد زرنگ‌یودم یه دیقه نمیتونسم‌ بشینم خوابم‌هم کم بود

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بارداری اولم خیلی لوس بودم 😁😁 و استراحت و تو خونه مامانم و دست به سیاه و سفید نمیزدم 😊😊😊

ولی تو دومی خیلی اتفاقی بود بارداریم.  و یه بچه یه ساله داشتم و خودم همه کارارو میکردم.  ویارم کمتر بود. 

ولی توی بارداری اولم ویار شدیدددددد داشتم تا چهارماهگی. 

سر اولی حالت تهوع نداشتم سر دومی بشدت داشتم  سر اولی غذاهای پختنی عاشقش بودم سر دومی دلم ...

قبل موعدت چطوری بودی ؟فرقشو میگم

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
تو بارداری اولم خیلی لوس بودم 😁😁 و استراحت و تو خونه مامانم و دست به سیاه و سفید نمیزدم 😊😊😊 ول ...

آهان ... خو قبل موعدت با هم فرق داست این دوبار؟؟مثلا بعضیا قبل موعد بی حال میشن و پادرد اینا بعضیا نه ...شما هر دوش عین هم بود؟؟

قبل موعدت چطوری بودی ؟فرقشو میگم

من سه بار حامله شدم آخری سقط شد 

ولی سر دوتای اول بشدت ضعف داشتم همش گشنه بودم عاشق لیموترش و‌خیارشو‌ر بعد که بیبی زدم‌ مثبت سد

سر سومی اصلا گشنگی و‌اینا نداشتم ولی هوس ترشی و‌خیارشور و‌داستم 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
میشه فرقاشو بگی ینی جوری بود ک فکر کنی بارداری یا مثلا اولی قبلش حالت بد بود ولی دومی بدون علایم؟؟

بارداری اولی سینه هام حساس و شدیدا بزرگ شده بود لک بینی لانه گزینی داشتم از هفته پنجم تهوع شدیدی داشتم ترشحاتم هم زیاد بود 

بارداری دوم هیچ علامتی نداشتم

بارداری سوم احساس سرما ولرز میکردم تهوعم هم از هفته هفت شروع شد که شدتش از اولی کمتر بود و فقط بعد از ظهر ها داشتم

من سه بار حامله شدم آخری سقط شد  ولی سر دوتای اول بشدت ضعف داشتم همش گشنه بودم عاشق لیموترش و‌ ...

آهان مرسی عزیزم 

من خیلیاش فرق داره خیلی هاشم یجوره اون هفته جنسیت مشخص میشه

ن منظورم قبل موعد ک بفمی حامله ایی ... مثلا اولی با دومی علایمش یکی بود یا فرق داشت 

میگن ویار دختر شدیدتره. تجربه شما چطور بوده؟ واقعا اینطوره؟

من افتضااااح بووود ... تا ماه ۹حالت تهوع داشتم