2777
2789
عنوان

بیایید دلداری بدین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 43 پست
[QUOTE=75127070]جدیدا مامانا چ مادرشوهر  ن مادرشوهرا طرفداری پسروشونو میکنن مامان من معلوم نیس ...

کلا منظورم از تیکه پروندن واذیت کردنه

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اخه ...خوشی زده زیر دل مامانتا  یه برخوردی چیزی بکن  اگه شوهرتو دوست داری حرفای مادر ...

دوسش دارم باهمه ی کارایی ک میکنه و میدونم تو زندگی ها هس و ندیده میگیرم ولی مامانم همش نمک ب زخمم میپاشه اره اینجوری اونجوری شوهرت اینجور کرد

چیزی که دکتر هلاکویی همیشه میگه اولین اولیت زندگیتون همسرتون باشه چه برای مرد چه برای زن باید اینطور باشه پس وقتی دیدی کسی حتی مادرت با حرفاش داره زندگیتو خراب میکنه فاصلتو باهاش بیشتر کن تا خودش متوجه بشه 

به هیچ وجه به حرفاش اهمیت نده زندگی و شوهرتو سفت و سخت بچسب که بعدا اگه مشکلی برات پیش بیاد با این ت ...

اخه دردم اینه که ازدواجم سنتی بود و اوایل راضی نیودم مامانم پسندید و بابام تحقیق یه ساعته کرد و گفتن خوبه کلش از اشنایی و عقدمون ۳ روز شد

من میگم اگه خیی براتون مهم بودم و دلتون نمیخواست این مشکلاتو داشته باشم اینقد هول نمیبودین حالا ک دیگه زندگی تشکیل دادم به جا اینکه منم حرفی میزنم ارومم کنید خودتون همش غصه دارم میکنید

بیخیال فقط به حرفاش گوش کن پیش مادرت حرفی از شوهرت و کاراش نزنه

نمیگم من هیچی خودش میبینه و قضاوت میکنه بتورت نمیشه برای اینکه طلاق بگیرم شوهرمو هم دزد کرد هم خانوم بازش کرد و خیانتکار نمیدونم طرف منه یا طرف شوهرم

اخه دردم اینه که ازدواجم سنتی بود و اوایل راضی نیودم مامانم پسندید و بابام تحقیق یه ساعته کرد و گفتن ...

خب کاملا داری درست میگی پس یبار باهاش برخورد کن که دیگه هیچی نگن بگو با این حرفاتون ناخواسته ممکنه زندگی منو از هم بپاشید

خانم خوشگل کار مادرت اشتباهه اما بی دلیل نیست الان هم متوجه نمیشی سالها بعد متوجه میشی مگه میشه مادر بد بچه اش بخواد ده سال دیگه متوجه میشی مادر حق داشته اما طریقه گفتنش اشکال داره