2777
2789
عنوان

بیایید دلداری بدین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 43 پست
من اصلا نفهمیدم چی گفتید

کجاشو

متوجه نشدی 

میگم مامانم همش کارایی ک یه وقتایی شوهرم نت نسته برام بکنه یا میتونسته و نکرده و کمم گذاشته میگه و سرکوفت داداشم ک داره برای زنش اینکارو میکنه و یا مردای دیگه هی میگه من اصلا اخلاقم اینطور نیست که بگم چرا مثلا فلانی شوهرش یا زندگیش اینجوره من نباشم‌ولی مامانم همش ب زندگی این و اون نگاه میکنه و منو نیش میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری من غیر مستقیم نمیفهمم هرکی هم غیر مستقیم بهم حرفی بزنه نمیفهمم

عزیزم نگفتم غیر مستقیم   مستقیم رک و پوست کنده   البته با لحن خوب نه با دعوا   همه حرف هایی که این جازدی به مادرت هم بگو   خواهر منم مشکل شما رو داشت با مادرم صحبت کرد  فاصلش رو هم کمی بیشترکرد  کار دیگه نمیتونی بکنی  چون نه شوهر شما عوض میشه نه مادرت 

خانم خوشگل کار مادرت اشتباهه اما بی دلیل نیست الان هم متوجه نمیشی سالها بعد متوجه میشی مگه میشه مادر ...

اخه میدونی ۸ سال گذشته گفتن این چیزا چ دردیو و دوا میکنه جز اینکه بذر کینه شوهرمو تو دلم بزاره

اره همینا روبگو.منم ازخونواده شانس نیوردم 

همیچینا بخدا یه وقتایی فک میکنم سر راهی بودم

مخصوصا بابام اصلا مسیولیت پذیر نبوده و نیست

جدای اینکه چقدر از اعتیاد و دعواهاشون کشیدم

حالا که کشیدم ازشون بیرون از زندگیم اینجور میگم

عزیزم نگفتم غیر مستقیم   مستقیم رک و پوست کنده   البته با لحن خوب نه با دعوا   همه حر ...

شوهر من خیلی تغیر کرده خود مامانمم داره میبینه ولی نمدونم چرا تا عروسی میشه میگه اره فلان ارایشگاه برده بودنش لباس اینجور و ا ن وقت تو اینجور بود مادرشوهرش اینکارکرد و اونوقت تو اینجور کرد همش مسخاد مقایسه کنه اخه بگه بگه تا خودشو خالی کنه

همشم‌میگه چقد گفتم طلاق بگیر

به مادرت بگو مگه چیزی دیده ازشوهرت ک اینقدر اخلاقش فرق کرده???? اخلاقش باهمه همینطوره یافقط شوهرتو? ...

با من بیشتر

با اینکه شوهرم خیلی بیشتر از مادر خودش ب مامان من اهمیت میده مسافرت میبریمش بیرون و پیکی نیکو سینما و خیابون‌گردیو ولی مامانم اصن نمیبینه انگار

کجاشو متوجه نشدی  میگم مامانم همش کارایی ک یه وقتایی شوهرم نت نسته برام بکنه یا میتونسته و نک ...

وای دقیقا مث خواهر من.

یعنی هیچ راهی نیس .اگه مستقیم بهش گفتی چ دلیلی داری باهاش اینطوره ودرحالیکه خودش واسطه بوده...یعنی فقط میخاد تور وازاربده?!!!

بگو انتخاب شمابوده پس سرکوفت کارهای نکردشو به من نزن خواهشا.

بگو کسی ک بایدازکسی شکایت کنه منم .من ازشما

دراخرهم که باحرف حل نشد زندگیتو جداکن.اصن نرو فقط گاهی زنگ بزن.فقط عید دیدنی بلکه شاید بادوری عزیزشی براش ک نخاذاذیتت کنه

😁
با من بیشتر با اینکه شوهرم خیلی بیشتر از مادر خودش ب مامان من اهمیت میده مسافرت میبریمش بیرون و پیک ...

خب همینه دیگه ادم خوبی بیش ازحدکنه طرف طلبکارمیشه و توقعش میره بالا.

ماهم همینطور خوبی وسادگی همیشه ضربه میخوره اونم ناخوداگاه. 

ادما ظرفیت ندارن.

ارتباطت خیلی کم کن

😁
وای دقیقا مث خواهر من. یعنی هیچ راهی نیس .اگه مستقیم بهش گفتی چ دلیلی داری باهاش اینطوره ودرحالیکه ...

یکی دوبارم گفتم که من باید شاکی باشم و این چیزارو بگم‌من هیچی نمیگم حالا شما دیگه هی یادم‌نیارید میگه من کم بهت گفتم طلاقتو بگیر و فلان کن و بمان

اره دیگه باید رفت و امدم کم کنم تا اخر همینجور بمونم ن هردفعه که کم‌کردم باز دوباره رفت و امدم زیاد کردم شوهرمم خیلی میگه کمتر برو یا اینقد نرو نمیدونم چرا همشم میگه مامانت چش دیدن زندگی مارو نداده چون خودش اینجور بوده و اونجور بوده نمیتونه تورو ببینه یا میگه میخاد منو تورو جدا کنه یا هرچی ضربه میخوری از مامانته من خی برخورد میکنم باهاش  که اینجور حرف نزن از این طرف با شوهرم هی حرف میزنم از اون طرفم مامانم هی رو مخم میره

اره دیگه باید رفت و امدم کم کنم تا اخر همینجور بمونم ن هردفعه که کم‌کردم باز دوباره رفت و امدم زیاد ...

تحمل کن یکم عادت میکنی به دوری.

بنده خدا حق داره شوهرت.

شوهرت روکه دوس داری؟!اگه دوسش داری ارزششوداره البته اخلاق شم خوب باشه

خواهر بزرگه منم مث مادرشماست ازش متنفرم کم می رم.تاحرفاش نشنوم.

جایی ک اعصاب راحت نیس نبایدبری😥😥😥این ک دیگه دست خودته

😁