2777
2789
عنوان

بیایید دلداری بدین بهم

399 بازدید | 43 پست

سلام 

بچه ها من مامانم هی سرکوفت عروسیمو بهم میزنه بخرا بغضم میگیره

مثلا الان سر کارت عروسی میگه اون موقع از این کارت ارزونا گرفتید ک این جوری بود و اونجوری

اخه الان واسه داداشم رفتن کارت گرفتن گفتم پخش نکردین گفت ن داده ب دوستش که ادرسشو بنویسه منم گفتم چ جوریه باید ادرسو خودتون بنویسید سریع گفت شما ک اینجور بود اونجور بود

دوباره سر فیلمبرداری اره اینقد شده پول فیلمتون گفتی اینقد همه چیو بهت دروغ گفته و سه برابر گفته و از این حرفا حالا انگار داداشم زنگ زده از شوهرم بپرسه کجا رفتید و چقد شده شوهرم بهش گفته خبرت میکنم حالا مامانم دوباده میگه به داداشم بگه خودش پاشه بره بپرسه نخاد بسپره به شوهر من که بخاد یهو یه نونی هم شوهر من بخوره اخه شوهرم یکم دلالی هم میکنه

همش با حرفاش میخاد شوهرمو از چشم بندازه خسته شدم دیگه🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اخه ...خوشی زده زیر دل مامانتا 

یه برخوردی چیزی بکن 

اگه شوهرتو دوست داری حرفای مادرت اصلن اهمیت نده 

نذار تو زندگیت تاثیر منفی بذاره

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

به هیچ وجه به حرفاش اهمیت نده زندگی و شوهرتو سفت و سخت بچسب که بعدا اگه مشکلی برات پیش بیاد با این توصیفایی که میکنی ازشون حتما سرکوفتشو به خودت میرنن پس فقط الویتت شوهر و زندگی خودت باشه

هیشکی پد و مادر نمیشه الکی سنگ شوهرتو به سینه نکوب. بخیال باش. همیشه احترام مادر رو داشته باش اصلا کاری به این کارا نداشته باش. هر چی گفت لبخند بزن یا اصلا هیچی نگو

زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد منو تو برود...