2777
2789
عنوان

خون در مدفوع نوزاد😔😟

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد؟ آخه شیرخشکم شیر گاو داره که

خوب شد تا چهار ماه ایینقدر من مراعات میکردم حتی یکم سس میخوردم خون بود توش.بعدش ک شیر خشکی شد خوب خوب شد ولی همیشه مریضه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

من پسرم همینجوری بودتاشش ماهگی .چون وضع مالیمون جالب نبود.نبردم تست آلرژی بده .فقط گریه میکردم .هرچیزی وبهش نمیدادم .تااینکه بی خیال شدم .الان همه چی میخوره خداروشکر

گاهی سکوت شرافتی داردکه گفتن ندارد...!!
پسر برادرم اینجور بود خون در حد یک قطره یا دوتا مبشد خود به خود درست شد دکترا آدم رو خیلی نگران میکن ...

ممنونم خدا خیرت بده اینم همین قدره

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

دختر منم همینطور بود،یه مدت کامل رعایت کن خوب میشه 

حتی دکترش بهم گفت گوشت قرمز نخور یه مدت،لبنیات ممنوع حتی به قول یکی از بچه ها بیسکوییت یا کیک یا هر چیزی که توش شیر خشک داره نباید بخوری

البته من یه مدت خیلی کوتاه(کمتر از یک ماه )رعایت کردم تا حد خیلی زیادی خوب شد،دیگه دفع خون نداشت ولی معذرت میخوام تا دو سالگی همیشه دلش روان بود.

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم