2777
2789
عنوان

خون در مدفوع نوزاد😔😟

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 45 پست
من پسرم همینجوری بودتاشش ماهگی .چون وضع مالیمون جالب نبود.نبردم تست آلرژی بده .فقط گریه میکردم .هرچی ...

خداروشکر که خوب شده

میگم پرهیزم داشتی؟ الان حساسیت نداره

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
دختر منم همینطور بود،یه مدت کامل رعایت کن خوب میشه  حتی دکترش بهم گفت گوشت قرمز نخور یه مدت،لب ...

از امروز سفت و سخت تر شروع میکنم الان دخترت میتونه لبنیات بخوره؟ خوب شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی کجا آزمایش میگیرن؟

من برا تست آلرژی هم بردمش دکتر گفت بعد پنج ماهگی میشه تست گرفت و تست درست در میاد،قبل از اون فایده نداره

که دیگه میگم همون حدود یک ماه رو که رعایت کردم خیلی بهتر شد دیگه دفع خون نداشت

یه دکتر طب سنتی و یه خانم دیگه که بچه اش همین مشکل رو داشت بهم گفتن گرمی رو بیشتر بخور،زیره بجوشون با نبات بخور

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
خداروشکر که خوب شده میگم پرهیزم داشتی؟ الان حساسیت نداره

بله دکترکه بردم همون باراول گفت بهم هرجیزی که مربوط به لبنیاته وگاومیشه 😊نخورم حتی کاکاعو.کیک.بیسکوییت.ولی خب من فقط یکی دوماه مراعات کردم .پسرمم تانه ماه نه شیرگاو دادم نه پنیرو... بعدازاون دیگه همه جی دادم .الان هفت سالشه

گاهی سکوت شرافتی داردکه گفتن ندارد...!!
از امروز سفت و سخت تر شروع میکنم الان دخترت میتونه لبنیات بخوره؟ خوب شد؟

آره عزیزم

الان سه سال و نیمشه

همه چی می خوره

راستش رو بگم من زیاد سخت نگرفتم،چون میدیدم وزن گیریش خیلی خوبه،گریه و بی قراری نمی کنه،..

ولی یکی از اقوام ما چون اون موقع ها شیر سویا گیر نمیومد سفارش می داد یه شهر دیگه با هزار مکافات براش می فرستادن

خلاصه خودت یه مدت سفت و سخت رعایت کن تا دفع خونش قطع بشه ولی امکان داره تا حدود دو سالگی دلش خیییلی روان کار کنه که اونم اگه وزن گیریش خوب باشه مشکلی نیست

زیاد سخت نگیر،نگران نباش 

بچه رو از حالا انقد اسیر دکتر و دارو نکن

تاپیکم رو بخون من بچه ی اولم مشکل گوارشی سختی داشت،برا دختر دومم که خون تو مدفوعش دیدم داشتم دیوونه می شدم...ولی فقط خودم رو داشتم دیووننه می کردم

بعدش زدم بی خیالی

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
من برا تست آلرژی هم بردمش دکتر گفت بعد پنج ماهگی میشه تست گرفت و تست درست در میاد،قبل از اون فایده ن ...

ممنون خدا برات کوچولوتو نگه داره لطف کردی

آره عزیزم الان سه سال و نیمشه همه چی می خوره راستش رو بگم من زیاد سخت نگرفتم،چون میدیدم وزن گیریش ...

منم هیچ مشکل دیگه ای نداره

راست میگی دکترا آدمو بیچاره میکنن ممنونم عزیزم

ممنون خدا برات کوچولوتو نگه داره لطف کردی

خواهش می کنم

خدا کوچولوی شما رو هم حفظ کنه

دختر منم همینطور بود،یه مدت کامل رعایت کن خوب میشه  حتی دکترش بهم گفت گوشت قرمز نخور یه مدت،لب ...

سلام،الان دخترتون خدب شده ،بجه منم اینطوری لطفامنم راهنمایی کنید.

سلام،الان دخترتون خدب شده ،بجه منم اینطوری لطفامنم راهنمایی کنید.

سلام 

دختر منم از  ۳۰ روزگیش   رد خون در مدفوعش بود   الان نزدیک دو ماه هست شیر و لبنیات نمی خورم 

ولی بازم خون هست 

کمی بیخیال شدم 

چون وزن گیریش خوبه   و آرام هست و رنگ و روش خوبه 

نمیدونم چه کنم  پیگیر بشم و رژیم بگیرم 

یا بیخیال باشم    که خودش خوب بشه