2777
2789

من تو شکمم بود پسرم 65بودم بدنیاکه اومدبعداز سه ماه شدم 56 الان که یازده ماهشه 54ام هی دارم کم میکنم زیادم میخورم والا چون شیرم کمه ولی باز کم میکنم

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
چرا شیر نمبدی پس چرا بدنیاش اوردی؟

ببخشید چه ربطی داره؟😆🤔

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانی که بچهاشون به حرفشون گوش نمیدن مال همین شیر نخوردن مادره  

میشه شرو ور نگی😂😂 دوروز دیگه دخترت نزاره تو کاسَت خوبه😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
میشه شرو ور نگی😂😂 دوروز دیگه دخترت نزاره تو کاسَت خوبه😂

والا بخدا خودش قانون وضع میکنه فتوا میده اومده تجربه های مارو ببینه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

والا من تو عمرم یه قطره هم شیر مادر نخوردم ولی جون و عمرم مادرمه. منتظرم اشاره کنه تا خودم رو فداش کنم و دنیا به پاش بریزم. 

این چرندیات هم تو دنیای واقعی هیچ جایگاهی نداره

تمام دانشمندای علم طب و روانشناسی میگن بچه فقط تا ۱۴ ماه باید شیر بخوره بعد از اون وابستگی کاذب میاره و مانع شکل گیری درست شخصیتی بچه میشه. و هزارتا عامل دیگه که نشون میده ضرراتش چه جسمی چه روحی بیشتر از منفعتشه.

من واقعا اعصابم خورد شد من پسرم شیرخشک میخوره و چون اولش شیر نداشتم شیرخشک دادم ونمیدونستم اگه با شیشه بدم دیگه سینمو نمیگیره و پسرمم حساسیت به پروتئین گاوی داشت رژیم داشتم کم کم شیرم کم شد و پسرمم به شیشه عادت کرد دیگه شیرخشکی شد من الان با حرف این خانوم خیلی ناراحت شدم ک نتونستم شیر بدم به پسرم یخرده فک کن بعد حرف بزن