2777
2789
عنوان

راه دور در اقدام

198 بازدید | 22 پست

سلام دوستان. من پارسال همین موقه ها یه بارداری داشتم که در اثر اینکه نمیدونستم باردارم و با پیاده روی های طولانی و عدم مراقبت در عرض دوهفته خونریزی کردم. حالا دوباره دارم اقدام میکنم و ماهه دومه. فامیلای دور پدر شوهرم عروسی گرفتن یه جایی هست که 2 ساعت راهه. یعنی رفت و برگشت 4 ساعته تازه مادرشوهرم هم مریضه و باید اونو اونجا جمع و جور کنم اگه برم. و با ماشین کس دیگه ای هم باید بریم. حالا اونا گیر دادن برای رفتن و منم نمیخوام بگم تو اقدامم و نمیخوام دوباره ریسک کنم . روز عروسی هم تقریبا روز 18 یا 19 دوره ام هست. اعصابم خورده . چکار کنم به نظرتون.

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم نرو .ی بهانه بیارید نرید

منم نمیخوام برم بهانه هم براشون اوردیم ولی خیلی دارن بهمون فشار میارن به حدی که میگه اگه نیومدی خونه من هم نیا. اصلا موندم یه عروسی دور و این همه تهدید

بگواحتمالاباردارم دکترگفته فعلامسافرت تعطیل.بعدشم اگه پرسیدن چی شدبگواشتباه شده بود

نه اصلا موافق نیستم. هر بهانه ای به جز این!

چون ملت بفهمن قدام داریم گند میزنن

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
نه اصلا موافق نیستم. هر بهانه ای به جز این! چون ملت بفهمن قدام داریم گند میزنن

اره نمیخوام بفهمن چون واقعن اذیت کنن

بگواحتمالاباردارم دکترگفته فعلامسافرت تعطیل.بعدشم اگه پرسیدن چی شدبگواشتباه شده بود

اخه نمیخوام بفهمن فعلا تو اقدامم

حاملگی یه بخشی از زندگی طبیعیه یه خانمه...

حالا شما که هنوز نمیدونی باردار هستی یا نه. به نظرم‌مسافرت رو برو و خودت و ذهنت رو درگیر این چیزا نکن...

اگه قرار باشه اتفاقی نیفته نمیفته مسافرت که کار خاصی نیست...

اخه نمیخوام بفهمن فعلا تو اقدامم

پس چاره نداری برودیگه.شماکه نمیخوای بفهمن دیگه چاره ای نداری به جزرفتن بعدشم به فرض بارداربشین تو5روزبرای اون جنین که اندازه نقطه ست اتفاقی نمیفته

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
منم ۵ روزه باردار بودم مسافرت راه دور رفتم هیچ اتفاقی نیفتاد

اخه بدن با بدن هم فرق داره منیکه یه تجربه تلخ داشتم نمیخوام به هیچ وجه ریسک کنم...

حاملگی یه بخشی از زندگی طبیعیه یه خانمه... حالا شما که هنوز نمیدونی باردار هستی یا نه. به نظرم‌مساف ...

اگه رفتم و باردار بودم و دوباره مثل بل شد چی؟ پارسال هم همین فکرهارو میکردم و میگفتم حالا کو تا باردار شم. و همون ماه که بیخیال بودم و کلی اینور اونور رفتم باردار بودم