2777
2789

خاله ي شوهرم تولد گرفته بعد همه رو دعوت كرده 

دايي شوهرمم يه دختر ٥ ساله داره كه خواهرشوهرم خيلي ميچسبه به اون از ترس زنداييش

ولي با من خوب نيست سمت دختر من نمياد

كلا همه از زندايي شوهرم ميترسن و قبلا هم يه مشكلاتي باهم داشتيم 

حالا بعد از يه مدت طولاني امشب قراره همه با هم باشيم

زندايي شوهرم خيلي بي پروا حرف ميزنه و براش مهم نيست

ولي من نميتونم اصلا شخصيتم اجازه نميده جواب بدم 

تا قبل از اين بچه نداشتم ولي الان نميتونم تحمل كنم به بچه ي من بي توجهي بشه

يا كسي بهم حرفي بزنه

شوهرمم كه يا خودشو ميزنه به نفهميدن اگر من عكس العمليم نشون بدم با من دعوا ميكنه و ميگه تو دنبال بهونه اي كه با اينا قطع رابطه كني

يك كم عصبيم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برات مهمه خواهرشوهرت به بچه ات توجه کنه؟ من از خدامه هی بچم رو بوس و بغل نکنن مخصوصا این فصل ک ...

نه مهم نيست اصلا دلم نميخواد چون برام وجود نداره

به نظرتون بچه ي ١٥ ماهه ميفهمه و روش تاثير ميذاره كه فرق ميذارن بينشون؟

ميترسم بچه ي ديييش بزنش

بچه دایی و بچه شمااختلاف سنی شون چقدره!؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
سري قبل كه رفتيم مهموني يه بجه ي ديگه بود دخترمو زد اين دفعه هم ميترسم بچه ي داييش بزنه😕

اگه زد سریع برو دعواش کن تا دیگه کسی جرات نکنه دخترتو اذیت کنه، مشکل ما اینه که همیشه میترسیم و نمیتونیم از حق خودمون دفاع کنیم(متاسفانه منم همینم)

اگه زد سریع برو دعواش کن تا دیگه کسی جرات نکنه دخترتو اذیت کنه، مشکل ما اینه که همیشه میترسیم و نمیت ...

بعد همه نميگن تو به بچه پرخاش ميكني تقصير توعه؟

يا مادرش كه خيلي بي پرواعه چيزي بهم ميگه قطعا

و اینکه بنظر من چندتا اسباب بازی ساده ببر

کلا همش کنار بچت بشین بازی کن باهاش

اصلا نذار بره پیش بچه دایی

هیچکس رو هم اعتنا نکن

خودت با بچت باش هممممش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻