2777
2789

سلام خانوما.توروخدا بی تعصب بیاین نظر بدین .شما دیگه دل نشکنین.من خودم این قضییه رو از همه جوانب بررسی کردم .اما بازم سر درگمم.

من یه خانوم 26 ساله ام که 8ساله ازدواج کردم .وزندگی خوبی دارم وخداروشکر در کنار همسرم واقعا احساس خوشبختی میکنم.الان هفت ماهه باردارم.مامانم از همون اول بارداریم تا فهمید هی گفت باید سقطش کنی ومن نمیتونم بیام برا زایمانت.منو شوهرمم مخالفت کردیم.اونم دیگه هیچ تماسی یا خبری از من نگرفت.چند باریم که من خواستم ارتباط برقرار کنم اون اصلا جواب نداد.الان نمیدونم چیکار کنم .بازم من زنگ بزنم یا منم بیخیال بشم.سؤال داشتین بپرسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت گفت؟🙄 بگو به درک نیا پرستار میگیرم

جلو خانواده شوهرم خیلی خجالت میکشم.اخه تک دخترم ومامانم انقد بی فکر که اصلا فکر ابروی من نیس.7ماهه یه زنگ نزده ببینه من مردم یا زنده

وا😐بذار ی هفته بگذره بعد بزن اگ برنداشت ول کن یمدت کوتاه بعددوباره بزن اگ بازبرنداست ول کن

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

چه نیازی به کسی داری؟من که خانواده م همش ده روز پیشم بودن, اونم که اگه نبودن بهتر بود دیگه دست تنها دخترمو بزرگ کردم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

به مامانت پیام بده ی طوری بگو مامان جان نمیخوام برا زایمانم بیای.شوهرم هست و مراقبمه...فقط کاش تو این هفت ماه ی خبر از بچت میگرفتی....نه کمک میخوام نه سیسمونی نه هیچی فقط حمایتتو میخولستم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤