2777
2789
عنوان

از دست دادن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 5596 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک شوهرم بود منم گذاشتم پای قسمت خواست خدابود اینجوری شد

وای اونو دیگه اسمش نیار پسر بیش فعال برادرشوار منم یه بار خواب بودم پرید روی شکمم مامانشم نگاش کرد .کلا بیش فعالا حالا هم همش میخواد به پسرم حمله کنه . یه مشاوره هم نمیبرنش . خدا کنه بدتر نشه 

ما خانوما از یه هفته قبل از پری و روزهای پری و حاملگی و بعد از زایمان دیوونه میشیم چرا 

بخدا من ارومم اما واقعا خیلی مشکلات تو زندگیم هست 

اونقدر ک افسرده شدم 

وگرنه دوسش دارم فقطم همون ی بار زدم 😘

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
اصلا نمیدونم چرا میگن ناف دور گردنش بوده وقتی به دنیا اومد بدون هیچ صدا و حرکتی جسد بی جونشو دیدم ...

ای جانم. عزیزم. چقد سخته واقعا. عمرش به دنیا نبوده. ان شاالله بزودی ی نی نی سالم و صالح میاد تو دلت. 

خدا جونم میشه منو لایق بدونی و ی نی نی خوشگل و سالم بهم بدی. قول میدم مامان خوبی باشم.  مرسی خدا جونم عاشقتم.

من کی دوباره میتونم باردار بشم؟؟؟؟؟؟

هشت ماهه توی فکر این بچه که چجوریه چه شکلیه

چه لباسی بخرم

چه جوری شیرمو میخوره زندگی میکنم

حالا سینه هام پر شیر شده اینقدر درد داره که درد بقیه هامو فراموش کردم

خدا جان شکرت
من کی دوباره میتونم باردار بشم؟؟؟؟؟؟ هشت ماهه توی فکر این بچه که چجوریه چه شکلیه چه لباسی بخرم چه ...

وای راس میگی چقد بده من ازشدت درد سینه هام تب ولرز میکردم شدید عین سنگ سفت شده بودن ودردمیکردن گریه میکردم یعنی

وای مواظب باش توروخدا بچه ها نمیفهمن تومواظب باش

الان پسرم بدنیا اومده ولی وقتی میریم خونه مادرشوار پسر جاری به پسرم حمله میکنه البته دو تا پسر بزرگ داره اونا ارومن خیلی خوبن سومی وحشتناکه