2777
2789
عنوان

از دست دادن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 5595 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براثر ضربه به سرش دچارمشکل شد توشکمم ومرده دنیااومد

وااای عزیزم متاسف شدم برات بخدا 

منم چن روز پیش خیلی ناراحت بودم چون شوهرم اذیتم کرد واسه همین دوتا مشت زدم ب شکمم و گریه کردم ک این بچه بیاد چ سرنوشتی داره 

من خیلی دوستش دارم الان میترسم چیزیش شده باشه😔

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
ضربه محكم به شكمتون خورد؟

محکم بود ولی فک نمیکردم اینقد جدی باشه وقتی دکتر بهم گفت بچت تا چن روزه دیگه بیشتر زنده نمی مونه چشام هیچجارو نمیدید انکار کور بودم بین اون همه مریض روی زمین افتادم 

چون خودمم نی نی دارم درکت میکنم😢واقعا اشکم در اومد😭

عزیزم اصلا درست نیست بیای همچین تاپیکایی. میدونی همین ناراحتیت چقدر روی نینی اثر بد میذاره. گناه داره طفل معصوم. برو و بهش فکر نکن فقط دعا کن خدا بهش صبر بدا