2777
2789

توروخدا بیایید بگید من این ماه قطره ویتاگنوس خوردم واسه بارداری الان سه روزه عقب انداخته پریودم یعنی بخاطر مصرفشه یا باردارم

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره ویتاگنوس ک برای تنظیم پریودیه!!!!! من اگنوگل مصرف میکنم ویتاگنوس مصرف نکردم ایشالله که باردار ...

وای یعنی ممکنه.... من پریودام منظمه دوره هام سی روزس سابقه تاخیر هم ندارم .... واسه بارداری خوردم این ماه گفتم شاید بخاطر اینه پریودم عقب افتاد سه ماهه اقدامم

وای یعنی ممکنه.... من پریودام منظمه دوره هام سی روزس سابقه تاخیر هم ندارم .... واسه بارداری خوردم ای ...

نمیدونم بازززززز

ولی بپر یه بی بی چک بزن

منم امروز ٣٠ سیکلم😁😁

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
استرس نداشته نباش استرس خودش باعث عقب افتادن پری میشه

دوماه قبلی که بیشتر استرس داشتم که همش به موقع اومد ولی این ماه اصلا زیاد بش فکر نکردم

سلام عزیزم من باردارم ..از همون ماه که ویتاگنوس خوردم

عزیزم شما قطره رو از روز چندم و روزی چند قطره مصرف کردین

این قطره برای تخمدان پلی کیستیک هم خوبه؟

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
عزیزم شما قطره رو از روز چندم و روزی چند قطره مصرف کردین این قطره برای تخمدان پلی کیستیک هم خوبه؟

من از روز اول پریود تا روز ۱۴..البته میگن تا آخر دوره هم میشد خورد..منم شنیدم برلی پلی کیستیک هم خوبه اما من مشکلی نداشتم تو سونو و آزمایش و فقط دوره هام یکم نامنظم شده بود که گفنم با ویتتگنوس شاید منظم شه..که همون ماه خداروشکر باردار شدم

من از روز اول پریود تا روز ۱۴..البته میگن تا آخر دوره هم میشد خورد..منم شنیدم برلی پلی کیستیک هم خوب ...

روزی چندتا قطره باید خورد؟

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.