2821
2789
عنوان

عقد برادر شوهرم

806 بازدید | 30 پست

پسرم یه ماه و نیمه نمیدونم چیکار کنم برای مراسمشون چجوری لباس بخرم و آرایشگاه برم اصلا تو مراسم بچه رو چیکار کنم 

امروز یه ساعت رفتم بیرون لباس ببینم چیزی پسندم نشد بچم هلاکه از خستگی از وقتی اومدیم خابیده تا الان فقط دوبار شیر خورد و دوباره خابید دلم نمیاد دگ ببرمش بیرون موندم چیکار کنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لباس مجلسی هر چی تو خونت هست همونو بپوش واسه عروسی هم تایم های آخرش برو بالاخره بچه داری عروسیه جاریت از بچت مهم تر نیس که.
به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...

يه لباسي بپوش كه مجبور نشي از پايين بدي بالا براي شير دادن

توو يه عروسي يه خانومه از پايين لباسشو جوري كشيده بوود بالا ما بيشتر از شوهرش بدنشو ديديم😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اگر خانواده ت نزديكن بزار پيش اونا خودت راحت برو عروسي اگرنه مجبوري با خودت ببريش البته بچه ت كوچيكه فقط دردسر شير و پوشك داري وقتي تازه راه ميوفتن عروسي رفتن واويلاست

این نیز بگذرد
يه لباسي بپوش كه مجبور نشي از پايين بدي بالا براي شير دادن توو يه عروسي يه خانومه از پايين لباسشو ج ...

خاسته حال بده بهتون دیگه😅😅فقط نگو که شکمش ۸طبقه بود😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خاسته حال بده بهتون دیگه😅😅فقط نگو که شکمش ۸طبقه بود😒

والا شورتش يجوري بوود شكمش اصلا تو چشم نبوود😐

منم كه هييز😂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز