2777
2789

اگه شرايط لازم رو داري بزار من دو تا هشت ساله گذاشتن و آخريش رو قبل هشت سال درآوردم ولي واسه من خوب بود 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
اگه شرايط لازم رو داري بزار من دو تا هشت ساله گذاشتن و آخريش رو قبل هشت سال درآوردم ولي واسه من خوب ...

ببخشید میگن یه نخ داره که حسش میکنی داخل رحمت راس میگن

خدایا پناهم باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تو مرکز بهداشت گذاشتم.یکم خونریزی پریودت رو بیشتر میکنه و اینکه بازم ضریب شکست جلوگیری داره.من خودم این ماه دوسه روز عقب انداخته بودم داشتم سکته میزدم.ولی شکر خدا بی بی چکم منفی بود و چندروز بعد....😅

یا رفیق من لا رفیق له   
ببخشید میگن یه نخ داره که حسش میکنی داخل رحمت راس میگن

نه عزيزم چرا بايد حس كني مگه اينكه خودت با انگشت داخل واژن بخواي نخش رو چك كني كه اونم دليلي نداره چون كاملان انتهاي واژن هست و يه حالت فر داره ميره لاي دهانه رحم و معلوم نميشه حتي تو س كس

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
فقط Norplant 

اوه شما هموني كه هركي هر روشي رو انتخاب كنه شما فقط توصيه به نورپلنت ميكنيد بدون در نظر گرفتن شرايط طرف 😐😐😐