2777
2789

عزیزم کار با نمد خیلی راحتهو اگه یه کوچولو عروسک دوزیت خوب باشه میتونی خیلی راحت با نمد کار کنی .نمد اکثریت دو بعدیه و تیکه دوزی.مثلا همون تصویری ک گذاشتی رو تو کاغذ میکشی و بعد رو نمد پیاده میکنی اما باید دو تا بکشی و حالت قرینه داشته باشه.بعد با دوخت دندون موشی کوک میزنی و یکم جا میزاری واس پرکردن داخلش و بعد با پولیش پر میکنی و اون قسمتی که جا گزاشتی رو هم میدوزی .اون تیکه هاو طرح هاروهم میتونی قبل پر کردن بکشی و ببری و رو طرح اصلی بچسبونی.به همین راحتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرین تاپیک منو بخونید

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته
بچه هاکسی کانال داره توتلگرام لینکشوبده ممنون میشم

اخرین تاپیک منو بخون لطفا عزیزم

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته
عزیزم کار با نمد خیلی راحتهو اگه یه کوچولو عروسک دوزیت خوب باشه میتونی خیلی راحت با نمد کار کنی .نمد ...

اخرین تاپیک منو بخون لطفا دوستم

عزیزم کار با نمد خیلی راحتهو اگه یه کوچولو عروسک دوزیت خوب باشه میتونی خیلی راحت با نمد کار کنی .نمد ...

عزیزم من شروع کردم چن تا کارو ولی عروسک ندوختم هنوز بنظرت واسه الگو عروسک چیکار کنم گلم . تو اینترنت ک نگاه میکنم نوشته الگو پرینت شده ایا باید برم پرینت کنم؟؟از کافی نت

💑
عزیزم من شروع کردم چن تا کارو ولی عروسک ندوختم هنوز بنظرت واسه الگو عروسک چیکار کنم گلم . تو اینترنت ...

نه گلم اگه میتونی خودت الگو عروسکت رو با هر اندازه ای که میخوای رو برگ a4بکش.بعد قیچی کن و رو نمد پیادش کن