2777
2789
الگو رو خودت میزنی؟؟

اره

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک خیلی ذوق دارم باورم نمیشه کی صبح شه برم بخرم . واسه یلدایه شوهرم دوس دالم انار درست کنم دخترو پ ...

اصلا سخت نیس دوختنش سعی کن الگویی که میکشی دقیق باشه همین فقط

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته
یخورده سخته الگو زدن

من یه نقاشی دیدم یه عروسک رو ماه نشسته بود طرحشو کشیدم اره کمی سخته ولی خب ب قشنگیش می ارزه عکساشونو ندارم اخه هدیه دادم به نامزدم ولنتاین پارسال وگرنه برات میفرستادم 

الگوی کیف پول بی نهایت سادست

من یه نقاشی دیدم یه عروسک رو ماه نشسته بود طرحشو کشیدم اره کمی سخته ولی خب ب قشنگیش می ارزه عکساشونو ...

اوووف جدی .من میخام یه اینجوری درست کنم بنظرتون واسه سالگرد عقدم خوبه هدیه بدم ب شوهرم

💑
اوووف جدی .من میخام یه اینجوری درست کنم بنظرتون واسه سالگرد عقدم خوبه هدیه بدم ب شوهرم

اره عزیزم خیلی قشنگه این اصلا دوخت نداره همشونو میتونی با چسب بچسبونی

اول اینکه دوس دارم یه کارت دعوت واسه عروسیمون درست کنم با نمد تاریخ عروسیمونو داخلش یاداشت کنم با یه ...

خییلی هزینه ش زیاد میشده تازه دست تنها خسته میشی

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

منم کارای نمدی روخیلی دوس دارم چندتا ازاین ایموجی هاواسه پسرم درس کردم.زیادم جالب نشده ولی کلی ذوق کردم

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌