2777
2789
عنوان

آنیتام بچه ها بیایین ببینین من چ مرگمه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 20 پست
جدی ؟  دمت گرم  

اره دیگه ولی من اینکارو نکردم دوستم گفت پارسال خودمو زدم به دل درد شدید وجیغ میزدم وسط بیمارستان گفت ارژانسی ازمایش کلی با سونوگرافی دادن .....

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره فکر خوبیه مرسی  🖑😚😍

بابا بیخیال خانم وار فردا ۱۰۰بگیردستت برو دکتر بگو سونوبنویس بعدم برو یه جای معتبر راحت سونو بشو یه وقت میبینی نی نی تو راه داری بعدم بایه جعبه شیرینی برگرد خونه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
بابا بیخیال خانم وار فردا ۱۰۰بگیردستت برو دکتر بگو سونوبنویس بعدم برو یه جای معتبر راحت سونو بشو یه ...

ینی میشه ؟  😢 بیخیال امیدوارم نکنید همیشه تا امیدوار میشم میخوره تو ذوقم .  اکثر وقتا ب محض اینکه بی بی چک میزارم سریع بعدش پری میاد . ینی تا بی بی نزاشتی نمیادا  فقط الکی میخاد امیدوارت کنه 

ینی میشه ؟  😢 بیخیال امیدوارم نکنید همیشه تا امیدوار میشم میخوره تو ذوقم .  اکثر وقتا ب م ...

عزیزم واسه خدا کاری نشد نداره ....نمیخوام امیدوارت کنم ولی به چیزهای خوب فکرکن انشالله تاعید نشده ی نی نی جاپیامیکنه اون تو......

بی بی چک که خیلی نامرد خییییییییییلی.......ازش متنفرم