2777
2789
عنوان

سونو قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 23 پست
ای خدا چرا همه عین منن😭😭😭 منم مثل شما هستم با این تفاوت که هفته پیش رفتم سونو گفت پوچه ولی دکترم ...

خوب پاشو برو سونو خیالت راحت شه

من دارم روز شماری میکنم که برم سونو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پاشو برو سونو خیالت راحت شه من دارم روز شماری میکنم که برم سونو

نه نمیخوام برم میترسم باز بگن تشکیل نشده😭

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
عزیزم قبلش سونو داده بودی؟ رشد ساک خوب بوده؟

اوهوم تو 7 هفته سونو دادم نسبت به 5 هفته که رفته بودم رشدش خوب بودو قشنگ بزرگتر شده بود

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
اوهوم تو 7 هفته سونو دادم نسبت به 5 هفته که رفته بودم رشدش خوب بودو قشنگ بزرگتر شده بود

عزیزم اگه رشد ساک بارداریت خوب بوده و علائمت ادامه داره مطمئن باش پوچ نیست

من دفعه قبل که پوچ بود علائمم قطع شد و بعد ۲۰ روز که رفتم سونو گفت فقط ۴ روز رشد داشته از اون روز

عزیزم اگه رشد ساک بارداریت خوب بوده و علائمت ادامه داره مطمئن باش پوچ نیست من دفعه قبل که پوچ بود ع ...

علائمتون قطع شد ینی دیگه اصلا حالت تهوع نداشتید?یا کم داشتید?به بوها هنوزم حساس بودید یا نه?

علائمتون قطع شد ینی دیگه اصلا حالت تهوع نداشتید?یا کم داشتید?به بوها هنوزم حساس بودید یا نه?

نه قطع شده بود 

ولی مهمتر از اون اینکه میگی رشد ساک بارداریت خوب بوده

بدون جنین رشد نمیکنه

نه قطع شده بود  ولی مهمتر از اون اینکه میگی رشد ساک بارداریت خوب بوده بدون جنین رشد نمیکنه

اره تو سونو ساکم نسبت به قبلی قشنگ رشد کرده بود