2777
2789
عنوان

خواباندن شیرخوار روی پا

2450 بازدید | 18 پست

دیشب دخترم خیلی بیتابی کرد. من شبا میذارمش رو پام و اروم تکونش میدم تا بخوابه یا تو گهواره. دیشب عصبانی شدم و نسبتا شدید تکونش دادم که هیچ تاثیری هم نداشت. حالا عذاب وجدان گرفتم که اگه چیزیش میشد چی؟! الان هیچیش نیست خداروشکر و داره بازیشو میکنه، 6 ماهشه.  خیلی اعصابم بهم ریخته😞😞😞

بنظر شما با اینکه هیچ علامتی از هیچ نوع آسیبی نداره و گریه هم نمیکنه، با یک بار تکون دادن چیزیش میشه؟؟؟ 

مادر هستم و 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يا خدا تو را خدا انقدر اداي آدماي وسواس را در نيارين. آخه وسواس بيماريه افتخار نيست كه 😏😏😏

وسواس نیس عزیزم ی دختری بود مامانش میگفت کم سن بودیم باباباش تونوزادیش خیلی تابش میدادیم میزاشتیم لای پتو تاب میدادیم . دختره سیاهی چشمش با سفیدی قاطی بود ادم میترسیدمیدیدش 

يا خدا تو را خدا انقدر اداي آدماي وسواس را در نيارين. آخه وسواس بيماريه افتخار نيست كه 😏😏😏

اخه دست خودم نیست اصلا. از وقتی دخترم دنیا اومده اینجوری شدم. یه زخم رو شکمش بود من نفهمیده بودم، زخمش بسته بود مثل خال شده بود. انقدر ترسیدم که نکنه بیماری پوستی باشه رفتم دکتر پوست با یه حالتی گفت اینکه زخمه،خجالت کشیدم :(((

مادر هستم و 
اخه دست خودم نیست اصلا. از وقتی دخترم دنیا اومده اینجوری شدم. یه زخم رو شکمش بود من نفهمیده بودم، زخ ...

عزیزم دکترامون نفهمن باید بیشتر قدر بدونن ک حساسی روبچت و تقدیر کنن ن ک تمسخر منم زیاداینجورمیرم دکتر . 

وسواس نیس عزیزم ی دختری بود مامانش میگفت کم سن بودیم باباباش تونوزادیش خیلی تابش میدادیم میزاشتیم لا ...

وای 😞😞😞 

من اروم تکونش میدم همیشه ولی عصبی شدم یهو. بعدم پشیمون شدم گریه کردم :/

مادر هستم و 

[QUOTE=75048022]وسواس نیس عزیزم ی دختری بود مامانش میگفت کم سن بودیم باباباش تونوزادیش خیلی تابش میدادیم میزاشتیم لا ...[/QUOTE]

مگه ميشه قاطي شه🤣🤣🙈 پس لابد تو چرخ و فلكم مغزمون مياد تو دهنمون. اينا شايعه