2777
2789

اره میگن خوبه.rxهم خوبه شنیدم خیلی لاغر میکنه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مامان____محمدصدرا  

ایشون کار کردن ،منشن کردم ،اگه اومدن سایت جواب بدن بهتون☺

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

کاهش وزن اگر میخواین زومبا خیلی خوبه من رژیم انچنانی نداشتم یه ماه روز در میون زومبا رفتم ۴ کیلو تقر ...

من زیاد نمی‌خورم روزی یک وعده ولی فوق العاده کم تحرکم شش کیلو اضافه کردم

من زیاد نمی‌خورم روزی یک وعده ولی فوق العاده کم تحرکم شش کیلو اضافه کردم

خوب اشتباه میکنی روزی یه وعده میخورین . شما حتما باید صبحانه بخورین . نباید کاری بکنی که بدنت کالری سوزی نکنه 

مرسی 💗

سلام عزیزم

من برای پر شدن بدنم trx کار میکنم حدود 2 سالی میشه..واسه من خیلی خوب جواب داده و مهم تر از جنبه ی زیباییش ماهیچه های بدن رو ازحالت شلی و ضعیفی درمیاره.

برای کاهش وزن کلی فکر نمیکنم به اندازه ی زومبا یا ورزش های پرتحرک جواب بده. تا جایی که من میدونم کسایی که میخواستن لاغر کنن یه روز میرفتن ایروبیک یا زومبا واسه کاهش وزن کلی یه روز هم trx برای آب کردن شکم و پهلو و جلوگیری از افتادگی ماهیچه ها

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛