2777
2789

آره میتونه... 

اگ طبعشون سرد نیس

حجامت خیلی خوبه. 

عرق کاسنی هم خوبه

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میتونه...  اگ طبعشون سرد نیس حجامت خیلی خوبه.  عرق کاسنی هم خوبه

چجوری بفهمم طلعش سرده یا گرم؟

عرق کاسنی و شاطره بهش دادم چند سری استفاده کرد ولی تاثیری روی چربیش نداشت.

حجامت هم شنیدم خیلی خوبه

چجوری بفهمم طلعش سرده یا گرم؟ عرق کاسنی و شاطره بهش دادم چند سری استفاده کرد ولی تاثیری روی چربیش ن ...

تست تعیین مزاج تو بازار هس دان کن

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

آخ گفتی

منم شوهرم خیلی روی بازو و کمرش جوش میزد رفتیم آزمایش و سونوگرافی. کبد چرب داره اونم گرید دو. از اون موقع دارو و رژیم رعایت میکنه خیلی کمتر شده . و تا یه غذای ناباب میخوره مجدد جوش میزنه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
تست تعیین مزاج تو بازار هس دان کن

جدی؟حتما دانلود میکنم.مرسی عزیزم.

البته یه چیز دیگه هم هستا.اینم میخواستم براش تاپیک بزنم.نمیدونم دلیلش خوردن سردیه یا چیزای دیگه.یه مدته که رابطه جنسیمون خییییلی کم شده.نمیدونم چرا‌.یعنی انقد که فکرمیکنم اگه یک ماه هم همسرم ازم نخواد من نیاز نداشته باشم.خیلی ناراحتم میکنه این.بنظرتون جیکارکنم درست بشه؟؟  

شوهرت باید دارو بخوره و تا یکماه صبح ناشتا عرق کاسنی و شاتره و همراه غذاش سرکه سیب.

ضمنا مصرف روغن های بازاری رو قطع کن. فقط یه قاشق غذا خوری روغن زیتون در غذا مجازه. شیرینی و کیک و غذاهای بیرون ممنوعه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
آخ گفتی منم شوهرم خیلی روی بازو و کمرش جوش میزد رفتیم آزمایش و سونوگرافی. کبد چرب داره اونم گرید دو ...

خوش بحالتون که شوهر شما رعایت میکنه.شوهرمن که اصلا رژیم غذایی رو رعایت نمیکنه.و همین بیشتر عصبیم میکنه.من اگه نخوام بهش شام سنگین بدم بهونه میگیره میره از بیرون میگیره میخوره‌.اینو کجای دلم بزارم     

جدی؟حتما دانلود میکنم.مرسی عزیزم. البته یه چیز دیگه هم هستا.اینم میخواستم براش تاپیک بزنم.نمیدونم د ...

توروخدا برای این مورد یه پیشنهاد بدید بهم.خیلی فکرمو درگیر کرده

خوش بحالتون که شوهر شما رعایت میکنه.شوهرمن که اصلا رژیم غذایی رو رعایت نمیکنه.و همین بیشتر عصبیم میک ...

وای غذای بیرون پر از روغنه . من مدتی که شوهرم غذاهای سرکارش رو میخورد به این بیماری مبتلا شد. شوهرت باید ورزش هم بکنه. متاسفانه آثار کبد چرب از دست دادن کبده. براش توضیح بده چه خطراتی در آینده داره خیلی بیماری خطرناکیه.

ما وقتی فهمیدیم خیلی افسردگی گرفتیم و شوهرم از شدت ناراحتی همش افسرده بود.

وای غذای بیرون پر از روغنه . من مدتی که شوهرم غذاهای سرکارش رو میخورد به این بیماری مبتلا شد. شوهرت ...

خوشبحالتون بخدا که حداقل تحت تاثیر قراز گرفته شوهرتون.اصلا براش مهم نیست.میگه آخرش چی میشه.من دیگه زبونم مو دراورده از بس که‌گفتم و بحث کردیم.دیگه نمیدونم چیکارکنم بیخیالش شدم دیگه.خودمو دارم داغون میکنم اونم عین خیالش نیست

خوشبحالتون بخدا که حداقل تحت تاثیر قراز گرفته شوهرتون.اصلا براش مهم نیست.میگه آخرش چی میشه.من دیگه ز ...

والا شوهر منم خیلی شکمو و کارشم سخته وقتی شبا میاد خونه خیلی گرسنه است . شوهرم رژیم نگرفته که بگم هیچی نمیخوره. نه . وظیفه ی من سختتر شده. باید هنرمندانه مثل قبل غذاهای درست کنم ولی با یه قاشق روغن زیتون . مثلا من دیگه سرخ کردنی درست نمیکنم.

ولی غذاهای ابپز خوشمزه درست میکنم.همه نوع خورش درست میکنم.تو خورش هامم روغن نمیریزم قبلش یهذره چربی آب میکنم خیلی کم ضرر روغن های بازاری خیلی زیاده اصلا معلوم نیست مواد نفتیه پالمه چی هست؟؟

تو هم سعی کن غذاها ی خوب درست کنی و یه برنامه غذایی هفتگی داشته باش که روغن های بد و سرخ کردنی و مایونز حذف بشند.

مثلا خورش کرفس خیلی خوبه براشون.

خورشها همه رو میتونی درست کنی. چلو گوشت چون آب پزه مشکل نداره. تاس کباب. عدس پلو.آش. لبنیات هم خوب نیست ولی کمش مشکل نداره . 

سبزی و میوه ها رو حتما زیاد مصرف کنید. با غذاتون سبزی زیاد میل کنید. تو سالاد هات سرکه سیب بریز کم کم به مزه ی سرکه سیب عادت میکنه.