2777
2789
عنوان

چراتاالان بیدارموندین ؟نمیخواین بخوابین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوزش معده بارداری دارم انگار جوهر نمک تو حلقمه😥😥😥

سلام عزیزم منم تو بارداری همینطور بودم ادامس میجویدم خوب میشوم البته ادامس نعنایی اگه امتحان نکردین حتما تستش کنین برای منکه خیای خوب بود

چند ساعته هیچی نخورده😔😔😔

عیب نداره خوب میشه انشاءالله.چن وقتشه گفتین؟

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊

منتظر شدیم دخترم بخوابه

با شوهرم دعا خوندیم 😁

دعا تموم شد دخترم بیدار شد دارم شیر میدم لالا کنه بعدش منم لالا کنم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
منم داشتم پاشویه میکردم که لرز کرد گذاشتم کنار. تو شیشه شیرش آب و چند قطره ایبوپروفن ریختم هر چند دق ...

شیر خشت خونه ندار بدی بهش. مچ پاشو یه دستمال نمدار ببند ک سرد کنه تب رو میاره پایین

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه
قبول باشه دعاهاتون😅

قبول حق خواهر😁

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
چند ساعته هیچی نخورده😔😔😔

سلام عزیزم من بسکه دخترم همش تب میکرد مهارت پیدا کردم ودکتر شدم واسه خودم؛اولا که قبل دادن پروفن حدود نیم ساعت قبلش یه شیشه شیر در حد 100سی سی بدین بخوره بعدش بدین دارو بخوره ،شیر ودارو رو هم ندین که بالا میاره؛پاشویهه هم نکنین که پادرد میشه وهیچ  تاثیری رو تبش نداره یه کاسه اب گرم بیارین بایه دستمال وخیس کنین ابشو بگیرین بزارین دقیقا رو نافش مراقب باشین به پهلوهاش نرسه سرمابخوره وهمچنین دورگردنش وکشاله رانش رو هم دستمال بکشین فوری تبش میاد پایین اخه وریدهای اصلی از اونجا رد میشه سریع حرارت بدن کم میشه لباسشو کم کنین ولی لختش نکنین یه ملافه نازک بکشین روش دستو پاشو هم نپوشونین