2777
2789
عنوان

چراتاالان بیدارموندین ؟نمیخواین بخوابین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 58 پست
جدی تاثیر داره؟؟ خدا کنه انگار آتیش داغ تو معدمه😢😢😢

اره تاثير داره من ديشب ساعت دو از خاب پريدم هرچي قرص خوردم فايده نداشت تا شب همينطوري بودم نوشابه و كاهو خوردم خوب شدم

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم . من وقتی پاشویه میکنم لرز میگیرش

منم داشتم پاشویه میکردم که لرز کرد گذاشتم کنار. تو شیشه شیرش آب و چند قطره ایبوپروفن ریختم هر چند دقیقه یه ذره بهش میدم دیگه فکری به ذهنم نمیرسه

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی

من از ذوق خوابم نمیبره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
ایشالا همیشه دلیل بیخوابیت ذوق باشه💙💙💙

مرسی عزیزم همچنین 😘😘😘😘😘

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
منم داشتم پاشویه میکردم که لرز کرد گذاشتم کنار. تو شیشه شیرش آب و چند قطره ایبوپروفن ریختم هر چند دق ...

خانمی پروفن رو چند دیقه قبل یا بعد ازشیربهش بدین ک خطرنداشته باشه خدای نکرده

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊