2777
2789
عنوان

دلگيرم از اين روزاي سخت

371 بازدید | 14 پست

بعضي وقتا ادم خودشم نميدونه چي ميخواد

خودشم نميدونه چرا ناراحته و از چي دلخوره 

فقط دلش ميخواد بدون خجالت اجازه بده كه چشماش ببارن بدون اينكه بخواد دليلشو واسه كسي توضيح بده 

بدون اينكه كسي سرزنشش كنه 

بدون اينكه بگن باز شروع كردي

دلم ميخواد ديگه جا بزنم جر زني كنم و بگم ديگه بازي نميكنم 

اصلا دلم نميخواد ديگه زندگي كنم

كاش يبارم اوني ميشد كه من ميخواستم 

كاش يبار خدا منو در نظر ميگرفت 

نميدونم چي ميخوام 

فقط ميدونم خيلي خسته ام 

خسته از حفظ ظاهر بخاطر مردم 

خسته ام از اين نقاب كه هميشه بايد نقش يه دختر محجوب رو بازي كنم كه اصلا بيرون نميره فقط درس ميخونه و بخاطر حرف مردم داره ازدواج ميكنه

كه مثلا نگن دختر اقاي فلاني ٢٣ سالشه ولي هنوز مجرده

مثلا بخاطر اينكه فاميلامون ميگن حتما يه عيبي داره كه از بين اين همه خواستگار خوب كسي رو انتخاب نميكنه

نامردا مگه شما تو دل منين 

مگه ميدونين شبا وقتي سرمو ميزارم رو اين بالش لعنتي به چي فكر ميكنم

مگه فرق من با بقيه دخترا چيه

چرا واسه اينكه ميخوام مستقل باشم يا يه وقتايي تنها باشم بايد ازدواج كنم

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حال و روز خودتو دارم اما ی جور دیگ 💔

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

منم امشب دلم خيلي پره يعني خيلي وقته كه پره امشب اصلا نميتونم جلو اشكامو بگيرم خيلي سخته به زور خودمو جلو شوهر و پسرم نگه ميدارم...

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
منم امشب دلم خيلي پره يعني خيلي وقته كه پره امشب اصلا نميتونم جلو اشكامو بگيرم خيلي سخته به زور خودم ...

جالب اينجاس تو اين خونه حتي حق ناراحت شدنم به من نميدن

به منم نميدن و ميگن ناشكري اصلا منو نميفهمن

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
این کوچه های بی عبور وقتی بمن فکر میکنی حس میکنم از راه دور شاید ...    

نه هيچ وقت حس نكرد

وقتيم با زبون خودم گفتم انقد خودشو زد به بيخيالي كه با پاي خودم گذاشتم رفتم

منم یه ساعت پیش گل گاو زبون دم کردم خوردم بلکه یکم آروم شم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

محیا به نظر من وقتی حس آنچنانی به این آقا که میخوای باهاش ازدواج کنی نداری، ادامه نده اینکارت رو چون بهش هم از گذشته ات گفتی حتی اگه الان هم بگی دروغ گفتم بازم میدونه دروغ نبوده و نشستی فکر کردی پشیمون شدی و اینو میگی. اگه خواستگار خوب زیاد داری اینکارو بکن و بعد اینم به کسی از گذشته ات نکن اعتراف به گناه ، یک گناه کبیره بزرگتریه. تو فقط پیش خدای خودت میتونی به گناهت اعتراف کنی و طلب آمرزش بخوای و دیگه هیچوقت تکرار نکنی