2777
2789
عنوان

همه زندگیم شده سکوت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 54 پست
دقیقا تنها مشکل زندگی من با همسرم اینه که کم حرف و کم انرژیه،هیچ کاریشم نمیشه کرد ،به قول خودش تمام ...

منم خیلی پر انرژی بودم الان رو من هم اثر گذاشته مامانم میکه مث افسرده ها شدی چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما شوهرتون هم مث من در عذابه😄😄😄 کاش بتونی سعی کنی بیشتر باهاش صحبت کنی عزیزم مث من نشه

اینطوری نبودم بعد یکسری اتفاقات کم حرف شدم کلا گوشه گیرشدم درعذاب که نه آخه به قیافش نمیخوره😂

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
منم کم حرفم  . تلفن که اصلا به کسی نمیزنم... کسی هم‌پیام بده ۳ روز بعد جوابش رو با بله یا خیر ...

آره آرامشش برام مهمه

به حال خودش گذاشتم زیاد اعتراض نمیکنم اما تو خودم دارم خیلی اذیت میشم

مهمونی که میریم بیشتر این حالت عصبی بهم دست میده

فکر کن خونه مادر شوهرم بودیم مهمون هم داشتن بعد من تازه عروس یه گوشه واسه خودم نشستم فرقی با میز نداشتم

كم حرفي كه خوبه اما اينكه از شما ناراحت باشه نگه بعد عنوان كنه بعني اين ناراحتي رو به دوش مي كشه و ه ...

هم کم حرفه هم ناراحتیاش باعث میشه تشدید بشه سکوتش

متاسفانه مشاوره نمیاد قبلا سر یه موضوع دیگه گفتم بریم مشاور انگار بهش برخورد

متاسفانه خیلی از آقایون برای مشاوره جبهه میگیرن

اینطوری نبودم بعد یکسری اتفاقات کم حرف شدم کلا گوشه گیرشدم درعذاب که نه آخه به قیافش نمیخوره😂

منم قیافم نشون میده خیلی حس خوبی دارم و از همه چی راضی ام

ولی گریه هامو نمیذارم کسی ببینه😣

هم کم حرفه هم ناراحتیاش باعث میشه تشدید بشه سکوتش متاسفانه مشاوره نمیاد قبلا سر یه موضوع دیگه گفتم ...

بايد بياد پس با يه بزرگتر مطرح كن اخه ادم وقتي رفت زير يه سقف همه چي فرق مي كنه و خدايي نكرده نشه زماني كه بگي كاش بهتر تصميم مي گرفتم 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
بايد بياد پس با يه بزرگتر مطرح كن اخه ادم وقتي رفت زير يه سقف همه چي فرق مي كنه و خدايي نكرده نشه زم ...

آخه به بزرگترها چی بگم ؟ بگم کم حرفه؟ خب کپی مادرشه اونم بنده خدا مظلوم و ساکته ، ینی میگم تو خونواده شون این موضوع ایراد حس نمیشه

منم قیافم نشون میده خیلی حس خوبی دارم و از همه چی راضی ام ولی گریه هامو نمیذارم کسی ببینه😣

عزیزممم من یه برادرشوهر دارم کم حرف کلا سرشو تکون میده با آره نه جواب میده حالا برعکس زنش پرحرف وااای سرت میره الان برادرشوهرم یه پرحرفی شده بیاوببین 

همه تعجب میکنن

شما خودت صحبت کن ازهرچیزی هراتفاقی 

این جاریم اینقدرپرحرفه

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...