2777
2789
عنوان

همه زندگیم شده سکوت😭

498 بازدید | 54 پست

امشب دیگه کم آوردم واقعا

شوهرم خیلی کم حرفه از صبح تا غروب خونه تنها ام غروب هم که یا میاد خونه ی ما یا منو میبره خونشون که اصن حرفی نمیزنه اگه من چیزی بگم جواب میده 

دیگه خسته شدم 

الان که عقدیم حرفی با من نداره تا آخر عمر میخوایم چیکار کنیم

ميخواي بيشتر به ادامه زندگي باهاش فكر كني؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم😀

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

اگه شما برون گرا هستین و از صحبت کردن لذت میبرین، بهتره با همسرتون راجع به مسائلی که فکر میکنین میتونه براش جالب باشه صحبت کنین. درونگرا ها بجای تعریف کردن وقایع، توضیح دادن رو ترجیح میدن

این موضوع رو به بی توجهی‌شون تعمیم ندین دوست گلم

🔐قفلی که خودت بازش نکنی، کسی واست باز نمیکنه ツ📎

هی خواهر. منم خیلیییی سر این موضوع خستم.

البته اونم از من خستس

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
شايد اينجوريه كه كم حرفه ؟ دليلش رو پرسيدي ؟

هم اینکه از سرکار میاد خسته اس هم اینکه کلا کم حرفه خونوادگی همینطورن

هم اینکه همه چی رو تو خودش میریزه حتی از منم ناراحت باشه یه کلمه نمیگه بعدا میفهمم مثلا فلان روز از چی ناراحت بوده

خیلی ام میگم همون موقع بگو هروقت ناراحتی اما نمیگه