2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک شبا همش پا راستم درد میکنه

روزا هم زانو درد

بچه ها من تا الان ۲ کیلو اضافه کردم

ممکنه از ۷ ببعد دیگه بترکم؟؟

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
من ک شبا همش پا راستم درد میکنه روزا هم زانو درد بچه ها من تا الان ۲ کیلو اضافه کردم ممکنه از ۷ ب ...

ببین منم پادرد داشتم وحشتناک دکتر بهم منیزیم داد و واقعا تاثیر داشت شما هم از دکترتون بپرسید

وزنتون هم که خوبه من از ۳ ماهگی دیگه نتونستم هیچکدوم از شلوارهامو بپوشم همش نگران این اضافه وزنم

بخدا منم اصلا شدم اون قضیه اشکم دمه مشکمه و شدید پرخاشگر شدم

منم اشکم دم مشکمه بوده

ولی احساس میکنم الان بهتر شدم

فکرشو کن با حرف بچه ۱۰ ساله هم گریه میکردم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
منم اشکم دم مشکمه بوده ولی احساس میکنم الان بهتر شدم فکرشو کن با حرف بچه ۱۰ ساله هم گریه میکردم

من دیگه واقعا دارم شوهرمو اذیت میکنم میفهمم ولی خو اول دعوا میکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم بخدا دست خودم نیست