ببین منم پادرد داشتم وحشتناک دکتر بهم منیزیم داد و واقعا تاثیر داشت شما هم از دکترتون بپرسید وزنتون ...
منم شلوارامو از همون اول دیگه جمع کردم.ولی تونیکو تک پوشامو میتونم بپوشم
والا اولا ک دندون درد داشتم فقط بهم کلسیم داد
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو خدا یه سئوالی میپرسم شاید کمی خنده دار باشه ولی خو میخوام بدونم شما هم نفخ داشتید آخه من از اول باهام بوده و یه جورایی شبها تو خواب ..... خیلی بده هرچی هم میخونم تو نت نوشته دوران بارداری طبیعیه ولی خو خیلی خجالت آوره😓😓😓
نمیدونم برای من منیزیم جواب داد امیدوارم از این ببعد دوران راحت تری رو داشته باشی عزیزم
ممنون همچنین عزیزم
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰