2777
2789
ببین منم پادرد داشتم وحشتناک دکتر بهم منیزیم داد و واقعا تاثیر داشت شما هم از دکترتون بپرسید وزنتون ...

منم شلوارامو از همون اول دیگه جمع کردم.ولی تونیکو تک پوشامو میتونم بپوشم

والا اولا ک دندون درد داشتم فقط بهم کلسیم داد

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم 

تو رو خدا یه سئوالی میپرسم شاید کمی خنده دار باشه ولی خو میخوام بدونم شما هم نفخ داشتید آخه من از اول باهام بوده و یه جورایی شبها تو خواب ..... خیلی بده هرچی هم میخونم تو نت نوشته دوران بارداری طبیعیه ولی خو خیلی خجالت آوره😓😓😓

منم شلوارامو از همون اول دیگه جمع کردم.ولی تونیکو تک پوشامو میتونم بپوشم والا اولا ک دندون درد د ...

نمیدونم برای من منیزیم جواب داد امیدوارم از این ببعد دوران راحت تری رو داشته باشی عزیزم

نمیدونم برای من منیزیم جواب داد امیدوارم از این ببعد دوران راحت تری رو داشته باشی عزیزم

ممنون همچنین عزیزم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
تو رو خدا یه سئوالی میپرسم شاید کمی خنده دار باشه ولی خو میخوام بدونم شما هم نفخ داشتید آخه من از او ...

اره خانمی منم همین طور بودم از هفته 30به بعد کمتر شد 

نگران نباش برطرف میشه 

خدایا شکرت
اره خانمی منم همین طور بودم از هفته 30به بعد کمتر شد  نگران نباش برطرف میشه

واقعا شماهم اینجوری بودید دارم زجر میکشم بخدا دیشب ساعت ۵ صبح بیدار شدم از ترسم دیگه نخوابیدم خو خجالت میکشم 

واقعا شماهم اینجوری بودید دارم زجر میکشم بخدا دیشب ساعت ۵ صبح بیدار شدم از ترسم دیگه نخوابیدم خو خجا ...

تو خواب که اشکال نداره

مراقب تغذیه ات هم باش چیزای نفخ آور نخور

من از دکترم پرسیدم گفت عادیه 

خدایا شکرت
تو خواب که اشکال نداره مراقب تغذیه ات هم باش چیزای نفخ آور نخور من از دکترم پرسیدم گفت عادیه 

همون بدیش اینه که میگن عادیه یعنی هیچ دارویی چیزی نمیدن 

بازم ممنون بخاطر جوابتون

دقیقا همینجور بخصوص میخوای پهلو به پهلو بشی من که فقط صدامیکنم

آخ گفتی خواهر منم انگار دارم زایمان میکنم تا میخوام بیفتم رو پهلوی دیگم ۲۰ بار میگم آخ اوخ 😁😁