2777
2789
خب طبیعیه عزیزم هنوز معنی کارتارو کامل درک نمیکنه مال من الان خودش کتاباشو میاره بخونم وسطاش میذاره ...

بله بچه اوله آخه مثلا بهش ميگم چشمات كو درست جواب ميده بعد فرداش ممكنه بپرسم اولش دستش ميره سمت دهنش بعد مي گم بعد چشمش رو نشون ميده گيج ميزنه بعد يه پسر بچه تو فاميل داريم از پسر من پنج ماه بزرگ تره اون الان همه ي حيوونا رو ميگه اصلا گيج نميزنه باهاش حرف ميزني قشنگ ميشينه يه چيزي رو يادش بدي رنگا رو تقريبا بلده اسم همه ميوه ها و مواد غذايي رو بلده كامل حرف ميزنه هي مامانش هوشه بچه شو به رخم مي كشه انگار بچه من خنگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بچه اوله آخه مثلا بهش ميگم چشمات كو درست جواب ميده بعد فرداش ممكنه بپرسم اولش دستش ميره سمت دهنش ...

هیچوقت مقایسه نکن عزیزم ممکن اشتباه کنه اصلا مهم نیست خیلی باهاش کلنجار نرو اذیت بشه تا دوسالگیش صبر کن پسر من زود بدنیا اومده ولی نسبت ب همسناش خیلی خوبه ۳۶هفتس جالبه بگم دخترم ۳۲ هفته بود حتی از پسرمم بیشتر تو این سن حرف میزد و...  پس اصلا بچتو با کسی حتی بچه های خودت مقایسه نکن😊😘

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
هیچوقت مقایسه نکن عزیزم ممکن اشتباه کنه اصلا مهم نیست خیلی باهاش کلنجار نرو اذیت بشه تا دوسالگیش صبر ...

نه من اصلا مقايسه نمي كنم بعضي وقتا يه كارايي مي كنه مي گم خدايا شكرت كه بچه م سالم هست و باهوش بعضي وقت هام نگران ميشم احساس مي كنم تمركز و توجه ش كمه

نه من اصلا مقايسه نمي كنم بعضي وقتا يه كارايي مي كنه مي گم خدايا شكرت كه بچه م سالم هست و باهوش بعضي ...

پسرن دیگ مال منم همینه😁😁😁 یه موقع آبجیش میگه خنگ کی بودی تو😂😂😂

پسرن دیگ مال منم همینه😁😁😁 یه موقع آبجیش میگه خنگ کی بودی تو😂😂😂

خدا حفظشون كنه عزيزم نمي دونم اين ترس چيه تو جونم الان پسر شما حيوونا و رنگ ها رو ميگه؟ببخشيدا انقدر حرف زدم

خدا حفظشون كنه عزيزم نمي دونم اين ترس چيه تو جونم الان پسر شما حيوونا و رنگ ها رو ميگه؟ببخشيدا انقدر ...

نه عزیزم صدای شیرو در میاره😂😂😂 صدای گوسفندم میگه مععع هاپو رم میگه هاپ فقط خرسیشو ک خیلی دوست داره میگه خسی.. نه بابا سخت نگیر پسر دیر حرف میفته ما روایت تا ۴ سالگی ک حرف نزدن تو فامیل داریم الانم ماشاءالله همشون باهوش و خوبن

خدا حفظشون كنه عزيزم نمي دونم اين ترس چيه تو جونم الان پسر شما حيوونا و رنگ ها رو ميگه؟ببخشيدا انقدر ...

رنگارم نمیگه والا من اصلا باهاش کارم نکردم ولی میگم فلان چیز آبی رو بیار میاره یا یه چیزی تو آشپزخونس میگم برو فلان جا بیار یا رو اپنه بیار.. در همین حد

دختر من ۱۹ ماهشه و تازه شده ۸ کیلو با قد ۷۸ خیلی ریزست و من به شدت داغونم سر این قضیه البته وزن تولدش ۲۲۰۰ بوده . مامان میگه سلام میگه . ماشین میگه حمام هم میگه . چندتا صدا حیوونم در میاره . کلمه ب رو هنوز نمیگه به جاش از م استفاده میکنه . از نظر فعالیت خوبه . اینقدر که وزن و قدش واسم مهم شده حرف زدنش نه . راستی ۱۲ تا دندون داره کم نیست ؟؟؟

دختر من ۱۹ ماهشه و تازه شده ۸ کیلو با قد ۷۸ خیلی ریزست و من به شدت داغونم سر این قضیه البته وزن تولد ...

نه هر چي ديرتر دندون در بياره بهتره وزنشم بهش سويق بده از عطاري مي توني بخري 

نه من اصلا مقايسه نمي كنم بعضي وقتا يه كارايي مي كنه مي گم خدايا شكرت كه بچه م سالم هست و باهوش بعضي ...

سلام عزیزم خوبی پسر گلت چند وقتشه الان ؟منم یه دختر نوزده ماهه دارم که بعضی اوقات گیج میزنه.پسر شما مشکلی نداشته تا الان ؟همه چیزش اوکی بوده ؟