2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم تازه ۲۰ شده مامان بابا سلامم میگه سلا.. دد آبَ دَدِ..بَ بَ دَدِ یعنی آب و به به بده😍 آجی اجازه😍😍حموم درس عشق یعنی یه چیزایی میگه ها😂😂😂 ماشاءاالله تقریبا همه کار بلده مارم درس میده😁😁

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
احساس میکنم حرف زدنش کمه کلمه هارو واضح نمیگه مثلا سلام میگه سه یه.بریم میگه بیم مامان بابا دادا آب ...

پسر منم به قند ميگه قَ به تلوزيون ميگه تا به در بيار ميگه دَ ولي كلماته درستم در حد پانزده تا بعضي وقت ها ازش مي پرسم اعضايه بدنش رو درست و سريع جواب ميده بعضي وقتام گيج ميزنه نگرانم ميكنه

پسر منم به قند ميگه قَ به تلوزيون ميگه تا به در بيار ميگه دَ ولي كلماته درستم در حد پانزده تا بعضي و ...

البته من زیاد باهاش کارنمیکنم یعنی وقت نمیکنم به همه حیوانات میگه توتو. به گربه میگفت توتو مامانم گفت نه این میو حالا قاطی کرده میگه تومو.دس پا مو روهم بلده ولی دیدم بعضی بچه هاتواین سن خیلی بیشتر حرف میزنن

پسرم تازه ۲۰ شده مامان بابا سلامم میگه سلا.. دد آبَ دَدِ..بَ بَ دَدِ یعنی آب و به به بده😍 آجی اجازه ...

پسر منم خيلي كارا بلده هر چي بخوام مثلا مي گم توپ بيار بالشت بيار يا شيشه شير بيار ميره مياره خيلي كارايه ديگه ولي دو چيزش نگرانم كرده مثلا بعضي وقتا باهاش حرف ميزنم احساس مي كنم اصلا متوجه حرفم نميشه مثلا مي خوام حيوونا رو يادش بدم كارت رو يك ثانيه نگاه ميكنه بعد شروع مي كنه به پخش و پلا كردنه كارت ها از طرفي بعضي چيزا رو حرف اولش رو ميگه مثل قند يا تلفن

پسر منم خيلي كارا بلده هر چي بخوام مثلا مي گم توپ بيار بالشت بيار يا شيشه شير بيار ميره مياره خيلي ك ...

خب طبیعیه عزیزم هنوز معنی کارتارو کامل درک نمیکنه مال من الان خودش کتاباشو میاره بخونم وسطاش میذاره میره و هم اینکه حرف زدنشم کامل نیست پسرا دیرتر زبون باز میکنن بنظرم عقتبتر از دختران.. من دخترم کلی متفاوت بود و خیلی منطقی و با توجه تر پسرم اصلا اینجور نیست اطرافیانمم میگن پسر با دختر خیلی فرق داره.‌ منم مثله شما نگران بودم مخصوصا بچه اولم خیلی با توجه تر و.. بود

شما بچه اولته؟

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
البته من زیاد باهاش کارنمیکنم یعنی وقت نمیکنم به همه حیوانات میگه توتو. به گربه میگفت توتو مامانم گف ...

من اصلا باهاش كار نمي كنم به همه حيوونا ميگه جوجو فقط به سگ ميگه هاپ اعضايه بدنم جز لب و ابرو و دندون و گردن بقيه رو بلده بچه شما هم پيش آمده چيزيي رو كه قبلا درست انجام ميداده گيج بزنه؟