2777
2789
عنوان

وای از بچه ها😡

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره زیاد دیدم مثلا بچه هف ساله اس داری پوشک بچه تو عوض می کنی میاد یه ریز ور میزنه که این پاش سوخته چرا قرمزه پماد فلان بزن واااااااای تو یه چیزایی دخالت میکنه

تیکر تولد یک سالگی دخترم مهدیاس😍

بچه ها کلا همینن 

پسرهای من امسال پیش دبستانی میرن از وقتی میان یا شعر میخونن یا سوره تازه چند ساعتی هم از دوستاشون صحبت میکنند مخصوصا علی احمدی😂😂😂😂

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

واااایییی یه دختر دایی دارم،همینجوریه بعد مامانش گفت تو خیلی میری سفر یبار ک تنها بودی بیا اینم ببر.منم خر شدم با خودم بردمش شمال‌.همش تحملش میکردم فک میکردم خیلی سنش کمه و اشکال نداره کوچولوئه و ازین حرفا.روز اخر فهمیدم کلاس ۴ دبستانه و فقط خیلی ریزه میزس گرفتمش تا جایی ک میخورد کتکش زدم😑😐دلم خنک شد.بعدش دیگ انقد بچه خوبی شده بود و با تربیت ک بیا و ببین😋زن داییم میگفت با تو گشته با ادب شده😀😀😀

بچه خواهر شوهرم گوشی مامانشو بر میداره میره تو تلگرامش بهم ویس میفرسته سه سال و نیمشه😂

میگ سلام خوبی ژندایی ائم(اسم) نینی رو چی میزاری نینی عسوسس(عروسک) داره میگم اسم نینی رو السا میزارم میگ السا میدی ب من😂😂😂 بعد از نزدیک ببینیش نگاش ک میکنی میگ هااااچیه نیگا داره 

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
پسر من ک اقاسسسسست فقط میخنده 

ای جان خدا حفظش کنه برادر زاده منم همینطوره اتفاقا پسره

ولی این بچه هه داره منو میکشه😭😂😂

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

من عاشق بچه هام... پایه همه شیطونیاشونم هستم...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
تصور اینکه شعر و قران میخونه خیلی لامزه بود😂

فکر کن با فریاد: گوجه فرنگیم من قشنگ و رنگیم من😒😂

حتما خودت مادر نیستی

نه نیستم.دلیلی نداره به اندازه مادرش دوستش داشته باشم کاراش اذیتم میکنه

آره پسر دخترعموم منو میخاد نه سالشه منم ازوقتی فهمیدم بش محل نمیدم این اومد خونمون هی منو نگا کرد هی ...

اینم همینطوره یه چیزی میگه میخندیم یهو زل میزنه تو چشم ادم میگه تو یکی دهنتو ببند