2777
2789
عنوان

از صبح چیکار کردین در چ حالین

145 بازدید | 26 پست

خودم از صبج چندکیلو کرفس و لوبیا سبز پاک کردم و شستم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهار خورشت کرفس گذاشتم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
ت مدرسه حالم بد شد با اورژانس رفتم بیمارستان الان خونم و حالم بده

چرا 

سرکار بودم اومدم خونه یکم استراحت کردم 

به گل هام اب دادم 

لاک زدم 

یکم به خونه رسیدم 

ناهار اماده کردم 

فعلا همین

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

امروز خونه موندم 

همه طرح های عقب افتاده رو زدم 

یکم خونه تمیز کردم 

ناهار گذاشتم 

الانم نشستم دخترم رو پاهام خوابیده داره کارتون میبینه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

من مهمونم چند روزه خونه خاله م. شوهرش خیلی آنرماله ، یه لحظه خوبه یه لحظه با تنفر نگاه میکنه. بازنشسته و بیکارم هست تو خونه س همه ش. خیلی معذبم و متاسفانه بلیطم برای پس فردا صبحه. مجبورم تحمل کنم . برم دیگه نمیخوام هیچوقت بیام خونه شون

فقط پاشدم صبحانه خوردم تازه میخام ناهار بزارم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید