2777
2789
عنوان

وای از بچه ها😡

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 45 پست
اینم همینطوره یه چیزی میگه میخندیم یهو زل میزنه تو چشم ادم میگه تو یکی دهنتو ببند

🤣🤣🤣🤣

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای داداش من اونجوریه 😂😂😂مخصوصا بدونه میخام تنهایی یه کاری کنم عین کنه میاد میچسبه هیچ جوریم ن ...

وای اینم همینطوره کنهههههه میچسبه ول نمیکنه.بعد منم ازینا هستم  که دلم میخواد انها باشم حوصله شلوغی و پر حرفی رو ندارم

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
حتما گوجه فرنگیه ی دیگه حرص نخور.ی بازی ای چیزی بذار جلوش،اگ سرگرم نبود برو سراغ گزینه ی مرگ موش

هیچی اثر نداره

همون مرگ موش عالیه😂😂

منم اعصابم خورد میشه . آرامش زندگیتون رو به هم ریخته . وظیفه ی والدینش هست که جلوشو بگیرن . اون ب ...

شما فکر کن من درون گرا اروم ارامش طلب کم حرف متنفرررر از ادمای شلوغ و پر حرف بعد این گودزیلا 😭😭😭😂

فکر کن با فریاد: گوجه فرنگیم من قشنگ و رنگیم من😒😂

نباید به بچه اونقدر رو بدن که بزرگترها توی عذاب باشن .

یادمه بچه بودم دخترخاله م داشتن خونه میساختن . من و مامانم رفتیم توی خونه نیمه سازشون .

من به پسر خاله م گفتم : این اتاق چیه ؟؟ حمومه ؟؟؟

اونم از دختر خاله م پرسید : این اتاق چیه ؟؟؟ دخترخاله م بهش گفت : فضولیش به تو نیومده فلان شده . 

اونم گفت : خب علی ازم پرسید .

دخترخاله مم گفت : علی غلط کرد با تو ............

دیگه جفتمون ساکن شدیم و جیکمون در نیومد . سال 1368 بود و من 8 ساله م بود .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
وای اینم همینطوره کنهههههه میچسبه ول نمیکنه.بعد منم ازینا هستم  که دلم میخواد انها باشم حوصله ش ...

هیچ راهی ب جز بی توجهی نداره من حتی میخوام درس بخونم میاد یه ضرب فک میزنه 😥در تمام صحنه های زندگیمم حضور داره هر کاریم کنم میره فوری خبر میده ب مامانم خیلیییی حرف میزنه امروز حس کردم واقعا دیگه گنجایش ندارم 😖😫

نباید به بچه اونقدر رو بدن که بزرگترها توی عذاب باشن . یادمه بچه بودم دخترخاله م داشتن خونه میساختن ...

درست میگید

خودم خیلی سختگیرانه تحت تربیت پدر و مادرم بودم اما خب اون شکل تربیت رو قبول ندارم اما اینا دیگه فجیعن.بچه ای که تو روی پدر مادر بایسته و بهشون فحش بده  و دست روشون بلند کنه بیشتر از این بهشون امیدی نیست

هیچ راهی ب جز بی توجهی نداره من حتی میخوام درس بخونم میاد یه ضرب فک میزنه 😥در تمام صحنه های زندگیمم ...

ببین دقیقا میفهمم چی میگی وای وای وای😭

درست میگید خودم خیلی سختگیرانه تحت تربیت پدر و مادرم بودم اما خب اون شکل تربیت رو قبول ندارم اما ای ...

آره . منم اون تربیت دهه شصتی رو قبول ندارم .

اعتماد به نفس بچه رو لجن مال می کردن . جلوی بقیه کتکش میزدن . جلوی همسن و سالاش بهش فحش میدادن و نفرین می کردن .

ولی این بچه که شما میگین واقعا بی تربیت هست .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها