2777
2789
عنوان

وای از بچه ها😡

417 بازدید | 45 پست

واااای😬😬بعضی وقتا انقدر از بچه ها بدم میااااااد که حد نداره

بچه مهخونمون داره روانیم میکنه زیاااادم رفت و امد داریم 😥 میخوایم دو کلام حرف بزنیم مدااااام وسط کلاممون حرف میزنه جیغ میزنه لج میکنه فقطططط بلده بگه نه😠انگار تخم کفتر خورده انقدر حرف میزنه

بلنددددد بلند مدام شعر و قران میخونه فرررریاد میکشه بچه های فلان کلاس برید داااااخل😒😂😠

دارم خل میشم گاهی عذاب وجدان میگیرم که ازش بدم میاد( نسبتمون خیلی نزدیکه) ولی دیوونمون کرده.حاضر جوااااااب و زبون دراز

شما هم از بچه ها حرصتون میگیره؟ بدتون میاد؟

اصلا بچه های اطراف شما هم انقدر گودزیلان؟ 

بیان تعریف کنید حرصم بخوابه😂

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 😥😥😥

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

اتفاقا خیلی بامزه هستن بچه های اینطوری

عزیزم احتمالا اون بچه تنهاست و همبازی نداره که وسط حرفای شما اینکارا رو میکنه میخواد بهش توجه کنین

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

منم بعضي وقتا از صدا بچه مردم كلافه ميشم مخصوصا وقتي همكارا بچه هاشونو ميارن اداره 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه من بچه هارو دوست دارم 

درک میکنم ، بچه ها تو هر سنی خلق و خوی متفاوتی دارن و البته همه مثل هم نیستن 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

آره پسر دخترعموم منو میخاد نه سالشه منم ازوقتی فهمیدم بش محل نمیدم این اومد خونمون هی منو نگا کرد هی نگا کرد ی لحظه نگاش کردم خودشو زد ب اون راه بعد بم گف چیه چرا نیگامیکنی کاری داری بامن چیزی میخای بگی؟؟ دلم میخاس سرمو بکوبم ب دیوار ازحرص😑😑😑😑😑😑😑

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ما یه بچه داریم تواقوام نزدیک یه فحشایی میده افتضاح شوخیایی ببخشید ج ن س ی ازگودزیلا بدتره بخدا هروقت هست من میچسبم به شوهرم اصنم تحویلش نمیگیرم سمتم نیاد چیزیم بهش بگی بلند بلند توجمع فحشای بدمیده بدهاااا خیلی بد

بچه خواهرشوهرته یا جاریت؟؟😁

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌