2777
2789
جالبه شما اکثر خودتون بهش میگید برو اخه من گاهی لجم میگیره یعنی من تکی بشینم تو خونه اون بره تکی س ...

بیخیال بابا .الکی حرص برا چی میخوری ؟؟؟ منکه برام مهم نیست .دقیقا بر عکسه شوهرم ناراحت میشه من باهاش نمیرم😂😂😂والا حوصله ی حرف و حدیث ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرهفته بالرادرشوهرم میرن دوتایی..من وجاریم مراسمات واعیاد میریم..یبار بهمون گفت من نه ازعروس خوشم میاد نه داماد..ماهم دیگه نرفتیم..شوهرامونم میدونن مادرشون هیچ علاقه ای به عروس ونوه ندارن دیگه چیزی نمیگن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
ما دوریم.باهم میریم چند روز میمونیم. اولیل خیلی هم سر این موضوع حساس بودم که اصلا باهاشون تنهاس نزار ...

دقیقا من مادرشوهرم به شوهرم میام میده شوهرم پاکشون میکنه من نبینمم منم متقابلا همینطورم پیامایی با مامانم میرم میپاکمشون😊😊😊

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
جالبه شما اکثر خودتون بهش میگید برو اخه من گاهی لجم میگیره یعنی من تکی بشینم تو خونه اون بره تکی س ...

بیکاری شمام تو خونه خودت سرگرم کن

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
دقیقا من مادرشوهرم به شوهرم میام میده شوهرم پاکشون میکنه من نبینمم منم متقابلا همینطورم پیامایی با م ...

منم چند بار دیدم یه سری پیام رو پاک کرد. ولی شوهرم تا خالا یه بارم گوشیمو نگاه نکرده. ولی از وقتی دیدم اون پاک کرد به روشم نیاوردم اما ، دیگه تصمیم گرفتم برام مهم نباشه. چون کسی بخاد چیزیو مخفی کنه تو قفسم باشه یه جور مخفی میکنه. دیگه خودمو کوچیک نکردم