2777
2789

باهم میریم.

ولی اگه بخواد بره هم هیچ مشکلی ندارم چون خونوادش فوق العاده ان

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

آره که میره...باید بره...احتیاج داره

البته خونه شون واحد پایینی ماست

من دو هفته یه بار با شوهرم میرم شایدم دیر تر

ولی اون هر روز میره

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگم تکی بره ولی نمیره . البته خوشحالم به حرفم گوش نمیکنه چون تنها بره کلی فکرم درگیر میشه که چی دارن میگن اونجا

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
عزیزم اونها هم مادر وپسرن شاید حرف مادر فرزندی داشته باشن بزنن

اولا که با شما نبودم

دوما مگه من گفتم چیزی غیر از مادر و پسرن؟؟؟

چون گفتن "همیشه خدا" این سوالو از ایشون کردم

همیشه خدا طبقه پایینه

نه دیگه...نمیشه همیشه که سر این مسئله دعوا کنیم..نمی ارزه بینمون شکرآب شه..عوضش ماهم جمع میکنیم میریم پایین اینقد با شوهرم میگیم میخندیم حس میکنم گاهی اوقات مادرشوهرم کم مونده چشش دربیاد

منم حوصلشو نداشته باشم از خونه میفرستمش بیرون میگم برو یه سر به مامانت اینا بزن...مشکلی ندارم مگ چیه...اتفاقا بزار هرچی میخوان بگن...مگ چه تحفه ای هستن ک بخوایم بترسیم یوقت ازمون نگیرنشون...تازگیا هم چسبیده به خونه هیچجا نمیره به زور میبرمش بیرون...اون از صبح تا شب بیرونه شبا خسته میشه منم صبح تا شب خونم شبا دوسدارم برم بگردم

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭

اره من خودم شوهرمو میفرستم میگم من کاردارم درس دارم تو نباید از دیدن پدر ومادرت محروم شی که تازه شهرستان هم هستن میره دو روزه میاد الانم مادرشوهرم پیشمون اومده باشوهرم رفتن قم زیارت کنن منم موندم خونه به بهانه درس چون واقعا علاقه ای ندارم با مادرشوهرم برم بیرون چون سنش زیاده همش غر میزنه واعیاب خرد میشه منم خودمو راحت کردم اعصاب خوردی هم ندارم الان راحت نشستم میوه میخورمو نی نی سایت میچرخم

تا خدا با من است زمانه با من است .

ما دوریم.باهم میریم چند روز میمونیم. اولیل خیلی هم سر این موضوع حساس بودم که اصلا باهاشون تنهاس نزارم و تا حالا نشد اتنها باشن باهم. اما الان خیلی دیگه واسم فرقی نمیکنه. بعد گذشت ۲سال و اندی به این نتیجه رسیدم اگه حرف خصوصی داشته باشن ، ربطی به این چیزا نداره چه من باشم چه نباشم میزنن به هم. شده تلفنی یا اس ام س.هرچی

بیشتر وقت تنهایی میره مشکلی هم ندارم چون اونا شهرستانن ومنطقه شون کوهستانی هست من نمیرم همسرم خودش میره چند روز هم میمونه البته بیشتر وقتا مادرش رو میاره که من پرستاری کنم اااااای حرص میخورم

منم حوصلشو نداشته باشم از خونه میفرستمش بیرون میگم برو یه سر به مامانت اینا بزن...مشکلی ندارم مگ چیه ...

ولی اگ خواهراش اونجا باشه بدم میاد تنها بره...چون خواهراش درست حسابی نیستن حرفای چرت میزنن حرف بارش میکنن

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭

طبقه پایینن هروقت بره بیرون موقع برگشت حتمن اول میره پایین😂بعد اینقد کار براش میتراشن و بهش میگن اینکارو بکن ،نمیدونم چی خراب شده ،نمیدونم به کی زنگ بزن ،خلاصه اگه وقت کرد میاد بالا،بخدا همین الانم صداش میاد پایینه😂😂😂😂😂

اره من خودم شوهرمو میفرستم میگم من کاردارم درس دارم تو نباید از دیدن پدر ومادرت محروم شی که تازه شهر ...

از شهرستان میاد چند روز میمونه؟؟ سختت نمیشه؟؟ من خیلی سختم میشه😩