2777
2789
عنوان

اسم پسرم که انتخاب کردیم قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مختار چی میشه پس؟بچت اسم مختارم میاورده طفلک

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

💠 قابل توجه همشهریان عزیز

🔹برای اولین بار در ایران

بیمه درمان تکمیلی بصورت انفرادی

🔹 شرکت های بیمه سامان، کمک رسان ایران و آسماری یکی از معدود شرکت‌های بیمه هستند که علاوه بر ارائه بهترین و مناسبترین شرایط بیمه درمان گروهی، اقدام به عرضه بیمه تکمیلی انفرادی نموده است.

🔹بیمه تکمیلی انفرادی سامان،sos و آسماری در طرح‌های مختلفی شامل طرح پایه، طرح اقتصادی، طرح منتخب، طرح ویژه، طرح جامع و طرح ممتاز ارائه شده است.

🔹طرح‌های مختلف بیمه تکمیلی انفرادی شرکت های نامبرده همه هزینه‌های درمانی شامل هزینه‌های بیمارستانی، اعمال جراحی، پاراکلینیکی، جراحی‌های سرپائی، خدمات آزمایشگاهی، هزینه‌های آمبولانس، زایمان،نازایی، ویزیت، دارو و دندانپزشکی را پوشش می‌دهد.

🔹با توجه به پوشش‌های کامل ارائه شده، بیمه درمان تکمیلی انفرادی بیمه های سامان ، sos و آسماری در حال حاضر بهترین بیمه تکمیلی انفرادی در سطح کشور هستند که بصورت انفرادی به هموطنان عزیز ارائه می‌شود.

لطفا برای دریافت اطلاعات کامل لطفا تماس بگیرید

شماره تماس:

02146835993

همراه:

09123678348

محمد عربیه 

کیان فارسی یکیشو بزار عزیزم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عزیزان چون اسم پسر خواهر شوهرم و پسر خالم و پسر دایی همسرم محمد نمیتونم محمد بذارم، گفتم یه اسمی باه ...

محمد خیلی اسم قشنگیه هیچوقتم تکراری و قدیمی نمیشه کوچیک و بزرگم نداره

امیر محمدم قشنگه