2777
2789
عنوان

بچه هاااا بیاین کمک...سورپرایزم پیش شوهرم لو رفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 19 پست
اتفاقن ی جفت جوراب بخر هم غافلگیرمیش هم میخوره توذوقش بگوخاستم امسال خاص باش تولدت

وای چه فکر خووووووبی

جوراب عالیه

هم کادوئه هم خنده دار...عوضش روز بعد تولدش مهمونی میگیرم

ممنونننننننننم😄😄😄😄😘😘😘

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
اتفاقن ی جفت جوراب بخر هم غافلگیرمیش هم میخوره توذوقش بگوخاستم امسال خاص باش تولدت

خیلی خوب گفتی

ممنونم از راهنماییت

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه فکر خووووووبی جوراب عالیه هم کادوئه هم خنده دار...عوضش روز بعد تولدش مهمونی میگیرم ممنوننن ...

خواهش‌گلم اره مطمعن باش کلکت میگیره😙😙😙😙جای گوشی داری یاجعبه باحال جوراب بزارتوش حسابی باحال میش