2777
2789
عنوان

خانوما ناهار چی دارین؟؟و مرغ رو چجوری درست میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلم پلو دارم  من مرغو اول تو اب پیاز و فلفل سیاه و نمک میخابونم یکی دو ساعت بعد نیم ساعت هم ...

عزبزم میشه لطف کنی کلم پلو بگی چجوری درست میکنی؟؟

و واقعا خوشمزه س؟

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم

اتفاقا ناهار پلو مرغ دارم ...

من مدلای مختلف دارم مثلا امروز مرغ رو سرخ کردم برداشتم یه پیاز درشت خلال کردم سرخ کردم زردچوبه و کاری و زنجبیل و رب زدم توش آب ریختم هویج و فلفل دلمه و یخورده سیب زمینی انداختم چون بچه هام دوست دارن با آلو ریختم ...

بعضی وقتا بجای رب گوجه رب انار می ریزیم یا آب انار یا اصلا انار دون شده و لی دیگه فلفل دلمه و هویج و اینچیزا نمی ریزم

یه مدل دیگه هم دوتا پیاز درشت و خلال می کنم کره می ریزم آب نارنج یا غوره مرغ و روش می چینم کم می کنم میذارم آب بندازه خودش بپزه آخرش زغفران و زنجبیل می زنم خوب سرخش می کنم ...

من همینا رو بلدم البته یه مدت مرغ ذغالی هم خیلی درست می کردن خوشمزه بود اما من درست نکردم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

ماکارانی 

پیاز خورد میکنم سرخ میکنم مرغم توش تفت میدم 

نمک فلفل و زردچوبه ام میزنم 

فلفل دلمه ای هم خورد میکنم توش  با هویج 

در اخر هم ۲ قاشق اب رو با ۲ کاسه اب قاطی میکنم میریزم روش یکمم زعفرون و منتظر میشینم تا بپزه

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
خوشمزس؟؟؟؟ چجوری درست میکنی؟

سینه مرغو مکعبی خرد می‌کنم. با پیاز داغ تفت می‌دم. فلفل نمک و زردچوبه و زیره و کاری می‌زنم. قارچ خرد کرده و ربم می‌زنم. برنجو ابکش می‌کنم موادو می‌ریزم لاش دم می‌ذارم.

آره خوشمزه اس. غذای کرمونیه. چند سال پیش یه خانمه تو برنامه به خانه برمی‌گردیم یاد داد. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
پیاز وفلفل وهویچ حلقه کن بزار کف ماهیتابه مرغ بزار روش برگ بو و انواع ادویها بزن تا ابش بازشه بعد سس ...

برگ بو تا حالا استفاده نکردم و ندیدم.چه مزه ای داره؟؟

بعد هویجاشو بعدش بریزم دور؟؟

مرسی

عزبزم میشه لطف کنی کلم پلو بگی چجوری درست میکنی؟؟ و واقعا خوشمزه س؟

من عاشق کلم پلو م 

اول گوشت چرخکرده رو با پیاز کامل تفت میدم بوشو میگیرم بعد نمک و زردچوبه زیاد(بخاطر رنگش) کمی فلفل میزنم با نصف قاشق رب آلوچه و نصف قاشق رب گوجه(خیلی کم)

خوب تفت میدم و کلم خلالی شده رو بهش اصافه میکنم در تابه رو میارم با شعله پایین تا کلم ها آب شن حدود ده دیقه یه ربع

بعد برنجو ابکش میکنم لایه لایه مواد رو میریزم و دم میدم 

امتحان کن ایشالا ک خوشت میاد من عاشقشششم با بورانی اسفناج😍😍😍😍

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
برنج‌و کبابشامی و گوجه تفت داده.......من با مرغ چند جور غذا درست میکنم خوشمزه درمیاد مثلا مرغ کبابی ...

حشو و سس چجوری؟؟؟

سبزیجات هم بگین اگه زحمتی نیست

مرغو قشنگ سرخش میکنم بعد برشون میدارم وپیاز رنده شده وسیر رو اضافه میکنم سرخ که شد زردچوبه میزنم وبعدش اب میریزم مرغا رو میزارم خوب که ابش کم شد زعفرون دم داده میریزم خیلی عالی اگه دوست داشته باشید هویچ وفلفل دلمه ای هم بریزید

ناهار اش ترخنه مهمون مامانم

شام بلدرچین داریم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری