2777
2789

سلام دوستان با 2ملیون چی میشه خرید؟راستش نمیتونم بیشتر هزینه کنم و کلی قسط دارم و نمیخوام خانوادمم هزینه کنن .لطفا راهنمایی کنید فقط وسایل لازم و لباس چنددست و چه سایزی؟

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

والا من 2 ملیون سیسمونی خریدم فقط واجبات 

چیز اضافه ایی نگرفتم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گرفتی؟کمدم گرفتی؟

همین الان گرفتم دیگه هنوز بدنیا نیومده که

همه اتاق ها کمد دیواری دارن دیگه کمد جدا لازمم نبود

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
چیا خریدی؟قبل گرونی؟

نخیر عزیزم همین الان

كمد و تخت نبايد بگيري ديگ

لباس و كيف و تشك پتو بالش مواد شوينده چند تا عرويك

كرير هم بخواي من ٣٠٠،٤٠٠تومن ديدم خيلي هم خوب بود استاندارد

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
اره پولم نمیرسه اونا رو بخرم فقط وسایل ضروری که بکار میاد

گهواره خیلی لازمه 

من گهواره خریدم از اینا که ثابت میشن تا 4سالگی

بچه اگ بی تابی کنی با تکون گهواره ساکت میشه 

نخیر عزیزم همین الان

عروسکم خریدی؟من اصلا جای این جیزای جینگول و ندارم خونمم یه خوابست اولین بچمه ولی جز لباس و جیزای ضردری چیزی نمیتونم بخرم  

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕