2777
2789
عنوان

💞💞💞💞یه سوال باردار ها میشه بیاین 💞💞💞💞

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 23 پست
دقیقا مثلا مهر ماه یکم شدم پنجم پاک شدم دوباره پانزدهم شدم نوزدهم پاک شدم خیلی گیج شدم

شما دکتر رفتی ؟؟؟

دوران مجردیتون همینطوری بود دوره هاتون ؟؟؟

👑پسرم‌تاج سرم 👑   😇دخترم بال و پرم😇 خدایا بخاطر وجود همسرخوبم  و پسرم و دخترم شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دکتر رفتی ؟؟؟ دوران مجردیتون همینطوری بود دوره هاتون ؟؟؟

نه اندمتریوز دارم هفت ماهه اینجوری شدم دکتر رفتم گفت نمردی که فقط توی یه ماه دوبار پری شدی

منو ببخش بخاطرت نجنگیدم
نه اندمتریوز دارم هفت ماهه اینجوری شدم دکتر رفتم گفت نمردی که فقط توی یه ماه دوبار پری شدی

دوره ۱۰ روزه پاکی دارید یعنی شما تخمکتون که بالغ نمیشه 

دارویی نداد بهتون ؟؟

👑پسرم‌تاج سرم 👑   😇دخترم بال و پرم😇 خدایا بخاطر وجود همسرخوبم  و پسرم و دخترم شکرت
دوره ۱۰ روزه پاکی دارید یعنی شما تخمکتون که بالغ نمیشه  دارویی نداد بهتون ؟؟

نه دارو نداد گفت باردار میشی بعد از کیت استفاده کردم تخمک گذاری داشتم

علایم پری دارم ولی پریود نشدم نمیدونم باردارم یا نه

منو ببخش بخاطرت نجنگیدم
نه دارو نداد گفت باردار میشی بعد از کیت استفاده کردم تخمک گذاری داشتم علایم پری دارم ولی پریود نشدم ...

یه بی بی بزن فردا صبح