2777
2789
عنوان

بیاید به کمپین نه به ازدواج ریر سن قانونی ۱۸سال بپیوندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 203 پست
قطعا این که یه دختری فقط به خاطر غرایز جنسی ازدواج کنه درست نیست و تو زندگیش بعدا به مشکل برمیخوره ، ...

اره عزیزم ورزش و.. براش کمکه

حرف کمکه

تا دوروز دیگه بشه یک مادر افسرده

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
ما قبلا در موردش در چندین تاپیک صحبت کردیم تجربه ها هم گفته شد در تاپیک ها دیگه این ازدواج در همه ج ...

چرا اصرار دارین نظرتون رو توحلق دیگران بکنین

شما نمیتونین این نظرو روبه زور به کسی غالب کنین جون شرایط همه ی ادمها اونجوری ک شماتصورشو میکنی نیست

همه ی دخترا مال ناف تهران نیستن ک تا سی سالگی.هم ازدواح نکنن مشکلی براشون پیش نیاد

شاید یه دختری ازیه روستا یه شهر دورافتاده داره این تاپیکو میخونه ک با نظریات نسنجیده ی شما ممکنه زندگیش نابود بشه

پاتونو ازکفش دیگران بیرون بکشین لطفا

درضمن گزارش هم میزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم  اینجا مادر زیاده  بیاید کار کنیم که این بلاها سر دخترشون نیاد

اینو ببخش ...میگم

تصور من اینکه اونایی ک اینقدر زود ازدواج میکنن یا سنت خانواده شون و مجبورن پس نظر مادر مهم نیست

یااینکه ب اندازه ای سواد ندارن ک تو این فضا ها باشن ک نزارن دخترشون زود ازدواج کنه مگرنه خیلی دید شون بتز ترم میشد

بیشتر دخترایی که سن پایین ازدواج می‌کنند به خاطر جو فرهنگی محل زندگیشونه. در واقع به طور ناخواسته ازدواج میشه آرزو و خواسته‌شون

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
میدونم عزیزم  اینجا مادر زیاده  بیاید کار کنیم که این بلاها سر دخترشون نیاد

الان یکی هس اینجا دوستمه تهرانیه ۲۳ سالشه دو بچه داره خودش میگه از ۱۴ سالگی عاشق شدم شوهر کردم شوهره هم هی میزنتش ولی باز راضیه وقتی دختر از ۱۳ سالگی عاشق میشه خودش پیدا میکنه مادر چکار کنه

والا اینجا ک هر کی مادیدیم ۱۸ سالش بود بچه هم داشت همه زیر ۱۸ ساله ها تهرانی بودن

:) همه هم پایین شهر 

عزیزم بشنو و باور نکن

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

من خودم 20سالمه دوتل بچه دارم کل زندگیم جونم بچه هامن ولی واقعا خسته شدم دلم میخواد باشگاه برم مسافرت ولی نمیشه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
اره عزیزم ورزش و.. براش کمکه حرف کمکه تا دوروز دیگه بشه یک مادر افسرده

نه خیر عزیزم ، مثل اینه یکی تشنه ست بهش غذا بدی ، تشنگیش که رفع نمیشه

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  
در جواب شما چندین هزار زن زیر ۱۸سال مطلقه روستایی رو داریم در کشور فردی که رای نمیتونه بده ولی بچه ...

متاسفانه کسی توجهی نداره به جای تحصیل شرایط رو برای ازدواج مهم تر میدونن دیدم دخترای روستایی ک سن کم ازدواح کردن و خیلی راضی هستن ولی از نظر خودم اون دخترا ممکنه با تغییر شرایط و زندگی شهری خیلی سریع ازازدوااجشون پشیمون بشن پدر مادر ها باید متقاعد بشن ک بچه اشون بجای ازداج ادامه تحصیل بدن 

والا ازنظر زناشوییی بچه داری خونه داری خیلی چیزا دیگه دخترای روستا خیلی  ب نظرم پخته ترهستن 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
چرا اصرار دارین نظرتون رو توحلق دیگران بکنین شما نمیتونین این نظرو روبه زور به کسی غالب کنین جون شر ...

:) متاسفانه سطح تفکر شما در این حده

بحث با اینگونه ادم ها و تفکرات بسته در سطح من نیست

عزیزم گزارش بزن

بسیار موافقم دوست عزیز

دخترهای ما حق آگاه شدن دارند. نگوییم برای جلوگیری از انحراف جنسی باید زود ازدواج کنن.

مادر خوب وقتی متوجه نشانه های بلوغ و بیدار شدن غریزه های جنسی در دخترت میشی وظیفه ای بر دوش داری که ادامه مسیر تربیت فرزند شماست. به او بگویید غرایز و آمال دیگری هم داری که باید شکوفا بشن توضیح بدهید که این شروع یک دوره خاص تو زندگیت هست و رشد و بالندگی تو هنوز پیش رو هست. 

یاد بدهید افسار تصمیمات مهم زندگیشو بدست احساسات و غرایز خام ندهد. فرزند تون رو با مطالعه آشتی بدین تا عمیق تر به مسایل نگاه کنه.

یادش بدین ازدواج راه تکامل یک زن نیست اون هم اتفاقیه که در مسیر زندگیش خواهد افتاد البته در زمانی که به یک بلوغ فکری و عاطفی کامل رسیده. براش از واقعیتهای ازدواج بگین تا تصورات رویایی و غیرواقعی در خصوص شریک زندگی آیندش نداشته باشه.

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.
نه خیر عزیزم ، مثل اینه یکی تشنه ست بهش غذا بدی ، تشنگیش که رفع نمیشه

یعنی بهش شوهر بدی تمومه؟ 

بخاطر یک نیاز که هر ساعت باهاش درگیر نیست از بقیه زندگیش بزنه؟

لطفا  این نظریه های به اصطلاح روشن فکرانه  رو به زور تو سر بقیه نکن ، ازدواج یه مسئله شخصیه و خانوادگیه ، تو خودت دخترت و زود شوهر نده اما به عقاید دیگران کاری نداشته باش 

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!